קרקרים תוצרת בית
קרקרים תוצרת בית עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2464 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 141 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, קמח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר מגורען אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תותים-לבנדר Shortcakes כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה, סוכרים, ודבש בקערה גדולה עם מיקסר עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים מרכיבים יבשים.
הוסף לתערובת חמאה והכה עד מעורבב.
מחלקים את הבצק לחצי ומגלגלים כל מחצית בין 2 גיליונות נייר קלף ל - 10 על 12-in זוגי. מלבן. החלק כל קבוצה על תבנית אפייה להקפיא עד המשרד, על 10 דקות. מחממים תנור ל 30
חותכים בצק על מחבתות לתוך 2 1/2-על ידי 4-in. מלבנים.
אופים עד חום זהוב עמוק, 13 עד 18 דקות; להחליף מחבתות באמצע.
חותכים קרקרים שוב על קווים.
בואו קרקרים להתקרר על מחבתות 2 עד 3 דקות. חלקים נפרדים והעברה למדפי קירור.
הפוך קדימה: עד 1 שבוע, אטום; או להקפיא עד 2 חודשים.