קרקרים תוצרת בית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, חלב, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/3 כוס מולסה
כָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
להקציף עד בשילוב. זה יהיה גבשושי ומוזר למראה, אבל לא להיכנס לפאניקה. זה יהיה נורמלי ברגע שאתה מערבב אותו עם החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד משולב. הבצק עשוי להיות די יבש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להוסיף עד 2 כפות של חלב כדי להרטיב אותו. אתה רוצה את הבצק לח מספיק כדי להישאר יחד עם מרקם מתפורר קלות—לא עד לנקודה שבה הוא מקבל דביק. הבצק יהיה מעט מתפורר, אבל צריך להחזיק יחד כאשר אתה מכה אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות לטפוח לצורה ריבועית גסה, על 1 אינץ ' עבה. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת צמרמורת במקרר במשך שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
כאשר אתה מוכן לאפות את הקרקרים, מחממים את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות ללוש אותו בעדינות ביד עד שהוא מחזיק יחד (הבצק יהיה קצת מתפורר בקצוות, וזה בסדר; לישה תעזור לו להחזיק יחד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
לטפוח את הבצק לצורה ריבועית מחוספסת שוב, ואז לגלגל אותו לבערך 1/8 אינץ'. אם אתה מתקשה לגלגל את זה כל כך דק, או פשוט מעדיף קרקר משמעותי יותר, זה בסדר גמור כדי לשמור על הבצק עבה יותר, אתה פשוט לקבל כמה קרקרים פחות.
לדקור כל ריבוע כמה פעמים עם הקוצים של מזלג או קיסם. הקרקרים האלה לא יתפשטו יותר מדי במהלך תהליך האפייה, אז אתה יכול לשמור אותם קרוב למדי זה לזה על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
13
מברשת את צמרות קלות עם הנותרים 3 כפות של חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
14
אופים במשך 14-18 דקות, או עד הקרקרים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מהתנור, להעביר מתלה קירור חוט, להתקרר לחלוטין. הקרקרים יהיו רכים למדי כדי להתחיל, אבל יהיה להקשיח ולהיות פריך לאחר כמה שעות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.