קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

קרקרים תוצרת בית דלעת גרהם

קרקרים תוצרת בית דלעת גרהם
קרקרים תוצרת בית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, חלב, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בקערה נפרדת, לשלב את הביצה, שמן, דבש, מחית דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
להקציף עד בשילוב. זה יהיה גבשושי ומוזר למראה, אבל לא להיכנס לפאניקה. זה יהיה נורמלי ברגע שאתה מערבב אותו עם החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד משולב. הבצק עשוי להיות די יבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
להוסיף עד 2 כפות של חלב כדי להרטיב אותו. אתה רוצה את הבצק לח מספיק כדי להישאר יחד עם מרקם מתפורר קלות—לא עד לנקודה שבה הוא מקבל דביק. הבצק יהיה מעט מתפורר, אבל צריך להחזיק יחד כאשר אתה מכה אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
6
להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות לטפוח לצורה ריבועית גסה, על 1 אינץ ' עבה. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת צמרמורת במקרר במשך שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
7
כאשר אתה מוכן לאפות את הקרקרים, מחממים את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות ללוש אותו בעדינות ביד עד שהוא מחזיק יחד (הבצק יהיה קצת מתפורר בקצוות, וזה בסדר; לישה תעזור לו להחזיק יחד).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
9
לטפוח את הבצק לצורה ריבועית מחוספסת שוב, ואז לגלגל אותו לבערך 1/8 אינץ'. אם אתה מתקשה לגלגל את זה כל כך דק, או פשוט מעדיף קרקר משמעותי יותר, זה בסדר גמור כדי לשמור על הבצק עבה יותר, אתה פשוט לקבל כמה קרקרים פחות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים את הבצק לכ 3 - על ידי 5 אינץ ' מלבנים עם סכין או חותך פיצה. לנקות כל קצוות מרופטים על ידי לחיצה על הצד השטוח של סכין בעדינות על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
11
העברה לסדינים אפייה מוכן באמצעות מרית. רול מחדש שאריות כדי לקבל יותר קרקרים גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
לדקור כל ריבוע כמה פעמים עם הקוצים של מזלג או קיסם. הקרקרים האלה לא יתפשטו יותר מדי במהלך תהליך האפייה, אז אתה יכול לשמור אותם קרוב למדי זה לזה על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
13
מברשת את צמרות קלות עם הנותרים 3 כפות של חלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
14
אופים במשך 14-18 דקות, או עד הקרקרים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
הסר מהתנור, להעביר מתלה קירור חוט, להתקרר לחלוטין. הקרקרים יהיו רכים למדי כדי להתחיל, אבל יהיה להקשיח ולהיות פריך לאחר כמה שעות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק