קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות18
ציון בריאות4
מגזין

קרקרים תוצרת בית דלעת גרהם

קרקרים תוצרת בית דלעת גרהם
קרקרים תוצרת בית עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-18 מנות. מנה אחת מכילה 82 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מחית דלעת, חלב, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קרקרים תוצרת בית, קרקרים תוצרת בית, ו קרקרים תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לנפות יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען, סוכר חום, קינמון, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה נפרדת, לשלב את הביצה, שמן, דבש, מחית דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף עד בשילוב. זה יהיה גבשושי ומוזר למראה, אבל לא להיכנס לפאניקה. זה יהיה נורמלי ברגע שאתה מערבב אותו עם החומרים יבשים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים, ערבוב עד משולב. הבצק עשוי להיות די יבש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להוסיף עד 2 כפות של חלב כדי להרטיב אותו. אתה רוצה את הבצק לח מספיק כדי להישאר יחד עם מרקם מתפורר קלות—לא עד לנקודה שבה הוא מקבל דביק. הבצק יהיה מעט מתפורר, אבל צריך להחזיק יחד כאשר אתה מכה אותו עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
להפוך את הבצק החוצה על לוח מקומח קלות לטפוח לצורה ריבועית גסה, על 1 אינץ ' עבה. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת צמרמורת במקרר במשך שעתיים או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
7
כאשר אתה מוכן לאפות את הקרקרים, מחממים את התנור ל 191°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות ללוש אותו בעדינות ביד עד שהוא מחזיק יחד (הבצק יהיה קצת מתפורר בקצוות, וזה בסדר; לישה תעזור לו להחזיק יחד).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
לטפוח את הבצק לצורה ריבועית מחוספסת שוב, ואז לגלגל אותו לבערך 1/8 אינץ'. אם אתה מתקשה לגלגל את זה כל כך דק, או פשוט מעדיף קרקר משמעותי יותר, זה בסדר גמור כדי לשמור על הבצק עבה יותר, אתה פשוט לקבל כמה קרקרים פחות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
חותכים את הבצק לכ 3 - על ידי 5 אינץ ' מלבנים עם סכין או חותך פיצה. לנקות כל קצוות מרופטים על ידי לחיצה על הצד השטוח של סכין בעדינות על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
העברה לסדינים אפייה מוכן באמצעות מרית. רול מחדש שאריות כדי לקבל יותר קרקרים גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
12
לדקור כל ריבוע כמה פעמים עם הקוצים של מזלג או קיסם. הקרקרים האלה לא יתפשטו יותר מדי במהלך תהליך האפייה, אז אתה יכול לשמור אותם קרוב למדי זה לזה על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
13
מברשת את צמרות קלות עם הנותרים 3 כפות של חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
14
אופים במשך 14-18 דקות, או עד הקרקרים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מהתנור, להעביר מתלה קירור חוט, להתקרר לחלוטין. הקרקרים יהיו רכים למדי כדי להתחיל, אבל יהיה להקשיח ולהיות פריך לאחר כמה שעות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®