קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים

קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים
אם יש לך שוקולד חצי מתוק, תמצית vanillan, חלב קוקוס שמן מלא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי Go חלב חינם. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו קשיו ג'וי ממתקים טבעוניים, פעמיים שוקולד ממתקים קשיו ברים, ו ממתקים-ללא גלוטן וטבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מקציפים יחד את חלב הקוקוס, שמן קוקוס, וניל וסוכר קונדיטור.לאחר חלקה, לעבור מרית, ומערבבים קוקוס מגורר אגוזי קשיו קצוצים, עד משולב לחלוטין ולא כתמים יבשים בתערובת להישאר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן קוקוסשמן קוקוס
קשיוקשיו
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר את התמהיל לתוך מחבת מרובעת 8 x 8 אינץ ' משומן קלות, ולהשתמש בתחתית כוס מדידה או שתיית זכוכית ללחוץ למטה להחליק את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את כל קשיו במרווחים קבועים אפילו קווים במורד המחבת, לחיצה עליהם בעדינות.הזז את המחבת במקפיא לפחות 3 שעות, עד צונן המשרד.כאשר אתה מוכן להירשם ברים שלך, להתיך את השוקולד שבחרת במיקרוגל, ערבוב ביסודיות במרווחים של 30 שניות, עד חלקה.תכינו סחף או פיסת נייר קלף, ולכו להביא את מרכזי הקוקוס הקפואים. חותכים לתוך ברים, ולאחר מכן בזהירות לטבול אותם לתוך השוקולד. כמה פתיתים של קוקוס עשויים לרדת, אבל רק לדוג אותם מתוך הבריכה של שוקולד ולהמשיך.ייתכן שתרצה לאחסן את החלקים במקפיא עד לרגע שאתה מוכן לטבול אותם, אם הם נראים שבירים במיוחד.הקישו על השוקולד העודף, והניחו את הסורגים על סחף או נייר קלף, והניחו להתקרר עד לסט.אחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום לאוויר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'