קשיו טארט
מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם $1.26 למנה נופל בתקציב שלך, קשיו טארט יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חמאה, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו שוקולד-קשיו-עוגת חמוציות, בננה, קוקוס, וקשיו-קרם טארט, ו טורט קרם אגס קשיו טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח והסוכר יחד. באמצעות בלנדר מאפה או קצות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך התערובת עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מפזרים על 3 עד 4 כפות של מים ביצה, ומערבבים אותו עם האצבעות שלך עד הבצק מגיע יחד לכדור. עבודה על משטח מקומח קל, לקחת חתיכות בגודל ביצה של הבצק ולמרוח אותם ממך עם העקב של היד שלך לתוך פסים 6 אינץ'. לגרד את כל הפסים של בצק וערימה אותם על גבי אחד את השני כדי ליצור דיסק. לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 2 שעות או לילה.
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 400 מעלות F. חמאה קלה 9 1/2 אינץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל 11 1/2 אינץ'. מכניסים את הבצק למחבת המוכנה. חותכים את הבצק העודף לבליטה של 1 אינץ ' ומכפילים את הבצק על עצמו כדי לחזק את הצדדים (לשמור את התוספות לכל טלאים חירום). להכניס למקרר במשך 20 דקות.
קו פגז טארט עם רדיד אלומיניום ומשקל למטה עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
הסר את רדיד ואופים במשך 5 דקות או עד השחמה קלה. תיקון כל חורים נראים במעטפת עם שאריות הבצק השמורות.
מברישים את הקליפה עם שטיפת ביצים וחוזרים לתנור עוד 5 דקות, עד שהכביסה מבריקה וכבר לא נוזלת.
מעבירים למדף כדי לקרר ולהוריד את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F.
מורחים את אגוזי הקשיו בקליפה האפויה חלקית ומכסים עם מילוי קשיו, מוודאים שהאגוזים מכוסים.
אופים במשך 30 דקות או עד בועות קטנות מופיעות סביב הקצוות של טארט והמרכז נראה בקושי להגדיר.
עם מזלג, לערבב יחד את המים, קמח, חלמון ביצה בקערה קטנה כדי להפוך ביצה לשטוף. מכסים ומקררים.
בקערה גדולה, להכות קלות את הסוכר והביצים יחד.
מוסיפים את סירופ התירס, רום ווניל ומכים רק לתערובת.