קשיו כוכבים
המתכון קשיו כוכבים יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו קלויים, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סלט אסיאתי עם קשיו רוטב עוגיות חמאה קשיו, שוקולד מריר פודינג קשיו עם קראנץ קשיו מסוכר, ו כוכבי ריבה.
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה, 1/2 כוס אבקת סוכר, תמצית שקדים עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מערבבים או מכים לתערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים קשיו (אם התערובת מתפוררת, לסחוט לתוך כדור חלק, קומפקטי).
מחלקים את הבצק לשניים; לשטח כל חלק לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף כל דיסק אטום להקפיא עד המשרד, על 20 דקות. על לוח מקומח קל, עם מערוך מקומח, בצק רול, מנה בכל פעם, עד 3/16 אינץ ' עבה.
עם חותך דמוי כוכב 3 אינץ מקורנת, לגזור עוגיות (אם הבצק הופך רך מדי להתמודד, להקפיא בקצרה עד המשרד שוב). עם מרית רחבה או האצבעות שלך, להעביר עוגיות חמאה או בישול קלף מרופד 12 על ידי 15 אינץ 'אפייה גיליונות, מרווחים אותם על 1 אינץ' זה מזה. לאסוף שאריות, לטפוח לכדור, ולחזור מתגלגל וחותך.
אופים עוגיות בתנור 300 עד הזהב, 15 עד 18 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע דרך האפייה.
עם מרית רחבה, להעביר עוגיות מתלים מגניב. אם עוגיות חמות להתחיל לשבור, להחליק מרית דקה תחתם לשחרר, לתת לעמוד על גיליונות כדי המשרד, על 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלים להתקרר לחלוטין. עוגיות אבק עם הנותרים 2 כפות אבקת סוכר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.