קשרי קינמון
קשרי קינמון עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-18 ומחירו 33 סנט למנה מנות. אם יש לכם סוכר, סוכר, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו קינמון אהבה קשרים, קשרי קינמון הל, ו קשרי סוכר קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מכינים את המתכון לבצק פיצה פשוט. בזמן שהבצק תפח, הכינו את שאר החומרים לקשרי הקינמון וחממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים את החמאה עם סוכר וקינמון.
הופכים את הבצק התפוח על משטח מקומח. מותחים את הבצק למלבן.
מורחים מחצית מתערובת החמאה על מחצית הבצק. ואז מקפלים את הבצק לשניים, מכסים את החמאה בבצק.
בעזרת גלגל פיצה מחלקים את הבצק ל -18 רצועות. ראשית לחתוך באמצע, אז אתה יכול לחתוך כל חצי לתוך 9 חתיכות. למתוח כל רצועה ולקשור לקשר ולתחוב את הקצוות מתחת למרכז הקשר.
מניחים את הקשרים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד להזהבה, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, ממיסים את החמאה שנותרה.
לאחר שהקשרים יוצאים מהתנור, הדביקו אותם בחמאה המומסת.
בכוס מדידה נוזלית שלבו את המים החמים, השמרים והסוכר. אפשר שמרים להתמוסס לפרוח, כ 5 דקות. לאחר הפריחה מוסיפים את שמן הזית.
בינתיים, בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה, שלבו את הקמח והמלח. זרם בתערובת המים / שמרים וכשהבצק מתחיל להתאחד, עברו לחיבור וו בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף עוד קצת קמח במידת הצורך, כך שהבצק ישתחרר מדפנות הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה אמור להיות מסוגל לגעת בבצק ולא שהבצק יידבק לאצבעותיך. לאחר שהבצק לוש והתרחק מדפנות הקערה, הוציאו את הבצק מהקערה למשטח עבודה מקומח, ובידיים מקומחות המשיכו ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. לאחר מכן יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לקערה גדולה המרוססת בתרסיס נון סטיק. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת כלים נקייה ונותנים לבצק לתפוח באזור חם במטבח שלכם עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק תפח הוא מוכן לבישול איך שתרצו!
הערות של קוק: הבצק הזה הוא בצק רטוב, שמרו על קמח ספסל מוכן והקפידו לקמח את הידיים בעבודה עם הבצק. סמכו על הבטן שלכם כשף, אם הבצק רטוב, הוסיפו עוד קמח, אם הוא נוקשה מדי, הוסיפו מעט מים.
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם יעניק לכם מרקם לעיס יותר מכיוון שבקמח יש יותר גלוטן. אינך צריך להשתמש במדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים; זה פשוט צריך להרגיש חם למגע.