ראב ברוקולי מוקפץ עם פלפל אדום כתוש
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני ותוספת טבעונית? ראב ברוקולי מוקפץ עם פלפל אדום כתוש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 60 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. צאו לחנות והרימו פתיתי פלפל, חומץ יין לבן, מלח ופלפל גרוס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון ברוקולי ראבה עם שום ופלפל אדום, ריזוטו עם ברוקולי ראבה ופלפל אדום, ו ברוקולי ראבה עם שום, עגבניות ופלפל אדום.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים סוכר פתיתי פלפל אדום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים ברוקולי וחומץ. מבשלים 3 עד 5 דקות, או עד שהם נבולים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.