ראבה ברוקולי מוקפץ
ראבה ברוקולי מוקפץ עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 178 קלוריות. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו צימוקים, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: ראבה ברוקולי מוקפץ, ראבה ברוקולי מוקפץ, ו ראבה ברוקולי מוקפץ.
הוראות
עובדים בקבוצות, מבשלים את ראבי הברוקולי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים פריכים, בערך 2 עד 3 דקות לחבורה.
מעבירים את ראב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח להתקררות. שמרו על 1/4 כוס מנוזל הבישול.
מסננים את ראב הברוקולי המקורר ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום, ומקפיצים עד שהשום מזהיב, בערך 1 דקה. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מוסיפים את ראב הברוקולי וזורקים למעיל.
מוסיפים את מי הבישול השמורים, את הצימוקים ומבשלים עד שרב הברוקולי מחומם והגבעולים רכים, כ -4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. זורקים את התערובת עם צנוברים קלויים, מגישים מיד.