קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

ראבה ברוקולי מוקפץ

ראבה ברוקולי מוקפץ
ראבה ברוקולי מוקפץ עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 178 קלוריות. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו צימוקים, שמן זית, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה נהדר. מתכונים דומים: ראבה ברוקולי מוקפץ, ראבה ברוקולי מוקפץ, ו ראבה ברוקולי מוקפץ.

הוראות

1
עובדים בקבוצות, מבשלים את ראבי הברוקולי בסיר גדול של מים מומלחים רותחים עד שהם רכים פריכים, בערך 2 עד 3 דקות לחבורה.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מעבירים את ראב הברוקולי לקערה גדולה של מי קרח להתקררות. שמרו על 1/4 כוס מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מסננים את ראב הברוקולי המקורר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
4
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום, ומקפיצים עד שהשום מזהיב, בערך 1 דקה. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שוםשום
6
מוסיפים את ראב הברוקולי וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
7
מוסיפים את מי הבישול השמורים, את הצימוקים ומבשלים עד שרב הברוקולי מחומם והגבעולים רכים, כ -4 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם. זורקים את התערובת עם צנוברים קלויים, מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבהברוקולי רבה
צנובריםצנוברים
צימוקיםצימוקים
מיםמים
מלחמלח