, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מרק עוף, גזר, גרגרי ערער, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ראגו בקר מטוגן, Ragu צלעות קצר צלוי, ו כבש מטוגן ראגו עם פנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך יותר ולחמם מראש תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
חותכים את העוף ל 8 חתיכות (לקבלת הוראות מפורטות, ראה כאן) ולהסיר את העור. ללטף אותם יבש מאוד ולשפשף את שני הצדדים עם מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מחממים 1/4 כוס שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונלי
4
הוסף 1/3 של חתיכות עוף חום ביסודיות על כל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
העברה לצלחת גדולה. חזור על שתי קבוצות נוספות עם עוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
להוסיף 1/4 הנותרים כוס שמן זית לסיר ולחמם עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים בצל וגזר עם קמצוץ מלח. כשהם משחררים נוזל, לגרד את חתיכות השחמה על תחתית הסיר. להפחית את החום בינוני ומבשלים עד שהם מתרככים ומתחילים צבע. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את רסק עגבניות. מערבבים לעתים קרובות עד צבע ארומה להעמיק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את היין, המרק, לימונים יבשים, פפריקה, רוזמרין, allspice, ערער ומערבבים לשלב. החזר את העוף והנח את החתיכות למרק. מכסים במכסה הדוק ומעבירים לתנור. Braise שלוש שעות (שעה אחת עבור רגליים וירכיים פשוטות), או עד בשר בקלות מקלף מן העצמות. במהלך braise, לבדוק את הסיר מדי פעם כדי לראות אם המרק רותח. אם כן, להקטין את הטמפרטורה על ידי 25 מעלות. בסיום, להעביר את הסיר בחזרה לתנור.
הסר חתיכות עוף מהסיר ולמשוך את הבשר מהעצמות. השאירו בחתיכות או לגרוס לטעם שלך. Return משך בשר לסיר ולתת לו לבשל בחום שיורית במשך 10 דקות. מלח לפי הטעם ומגישים בקערות רחבות עם לחם פריך או על אטריות.