קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש
נקניק מתוק וחריף Ragu Nachos עם בצל כבוש הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1216 קלוריות. תמורת 4.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-4 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עד 3 רוטב חריף באמת, גבינת מסקרפונה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק חריף ראגו נאצ'וס עם בצל כבוש, בצל כבוש מהיר ומתובל, ובורגר הודו פיקנטי עם בצל כבוש.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שמים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי
Parmigianino מגורר טריParmigianino מגורר טרי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מצפים תבנית רחבה ועמוקה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הירקות המרוסקים, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להידבק למחבת - אתה רוצה להשחים את השטויות מהחבר'ה האלה עד שמתחיל להיווצר קרום בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את החתיכות החומות, ואז נותנים שוב להיווצרות הרוטב. היו סבלניים כאן ואל תמהרו, כאן מתפתח הטעם הגדול; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
כאשר נוצר הקאראד החום המקסים ונגרד כמה פעמים, הוסיפו את רסק העגבניות תוך ערבוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
תנו לזה להתחיל להזהיב מעט והמשיכו לערבב במשך 2 עד 3 דקות. אין הרבה נוזלים בשלב זה כדי למנוע מהדברים להישרף, אז היזהר ועבור מהר.
6
מוסיפים את היין, מערבבים לאיחוד ומגרדים את כל החתיכות החומות שנותרו. מבשלים עד שמחצית מהיין מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסיפו גם את הנקניק החריף וגם את הנקניק המתוק, ובעזרת כף כדי לשבור אותה, מבשלים עד שהבשר שחום (כאן נוצר סיבוב נוסף של טעמים חומים גדולים, אז קחו את הזמן), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות את הבשר בכ-1/2 אינץ'. מערבבים לאיחוד טוב, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הדפנה ואת צרור התימין. טועמים, מתבלים במלח ושוב טועמים; זה בשום אופן לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ומנמיכים לרתיחה (RTS). ממשיכים לבשל, בודקים מדי פעם, במשך 3 שעות, טועמים, מתבלים ומוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
לבצל הכבוש: בקערה בינונית מערבבים את חומץ היין האדום עם 1/2 כוס מי ברז קרים. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבושבצל כבוש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומניחים לשבת לפחות שעה. להרכבה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F. על מגש גדול מורחים שכבה של שבבי טורטייה. מורחים שכבה של הראגו על הצ'יפס. מכסים בשכבת גבינות פרמיג'ינינו ופונטינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מוציאים מהתנור, מפזרים שכבה של ארוגולה מלמעלה ומסיימים עם כוס גדולה של גבינת מסקרפונה. פינוק גבינתי דביק. דליק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

20דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ארוגולה ארוזה כוס, קצוץארוגולה ארוזה כוס, קצוץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חתוך לקוביות 1 אינץסלרי, חתוך לקוביות 1 אינץ1תיק גדולצ'יפס טורטייה תירסצ'יפס טורטייה תירס1קטןfennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dicefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dice66דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1חבורהfresh thyme, tied with butcher's twinefresh thyme, tied with butcher's twine3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2to 3 really good shots hot sauce, such as Tabascoto 3 really good shots hot sauce, such as Tabasco454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס גבינת מסקרפונה1/2 כוס גבינת מסקרפונה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2onions, cut into 1-inch diceonions, cut into 1-inch dice1red onion, sliced into very thin ringsred onion, sliced into very thin rings4801 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום לבבייין אדום לבבי1791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי5241 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרfreshly grated Parmigianinofreshly grated Parmigianino

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק