קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש
נקניק מתוק וחריף Ragu Nachos עם בצל כבוש הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1216 קלוריות. תמורת 4.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-4 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עד 3 רוטב חריף באמת, גבינת מסקרפונה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק חריף ראגו נאצ'וס עם בצל כבוש, בצל כבוש מהיר ומתובל, ובורגר הודו פיקנטי עם בצל כבוש.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שמים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי
Parmigianino מגורר טריParmigianino מגורר טרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מצפים תבנית רחבה ועמוקה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הירקות המרוסקים, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להידבק למחבת - אתה רוצה להשחים את השטויות מהחבר'ה האלה עד שמתחיל להיווצר קרום בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את החתיכות החומות, ואז נותנים שוב להיווצרות הרוטב. היו סבלניים כאן ואל תמהרו, כאן מתפתח הטעם הגדול; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כאשר נוצר הקאראד החום המקסים ונגרד כמה פעמים, הוסיפו את רסק העגבניות תוך ערבוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
תנו לזה להתחיל להזהיב מעט והמשיכו לערבב במשך 2 עד 3 דקות. אין הרבה נוזלים בשלב זה כדי למנוע מהדברים להישרף, אז היזהר ועבור מהר.
6
מוסיפים את היין, מערבבים לאיחוד ומגרדים את כל החתיכות החומות שנותרו. מבשלים עד שמחצית מהיין מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסיפו גם את הנקניק החריף וגם את הנקניק המתוק, ובעזרת כף כדי לשבור אותה, מבשלים עד שהבשר שחום (כאן נוצר סיבוב נוסף של טעמים חומים גדולים, אז קחו את הזמן), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות את הבשר בכ-1/2 אינץ'. מערבבים לאיחוד טוב, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הדפנה ואת צרור התימין. טועמים, מתבלים במלח ושוב טועמים; זה בשום אופן לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ומנמיכים לרתיחה (RTS). ממשיכים לבשל, בודקים מדי פעם, במשך 3 שעות, טועמים, מתבלים ומוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
לבצל הכבוש: בקערה בינונית מערבבים את חומץ היין האדום עם 1/2 כוס מי ברז קרים. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבושבצל כבוש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומניחים לשבת לפחות שעה. להרכבה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F. על מגש גדול מורחים שכבה של שבבי טורטייה. מורחים שכבה של הראגו על הצ'יפס. מכסים בשכבת גבינות פרמיג'ינינו ופונטינה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מוציאים מהתנור, מפזרים שכבה של ארוגולה מלמעלה ומסיימים עם כוס גדולה של גבינת מסקרפונה. פינוק גבינתי דביק. דליק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

20חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ארוגולה ארוזה כוס, קצוץארוגולה ארוזה כוס, קצוץ2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חתוך לקוביות 1 אינץסלרי, חתוך לקוביות 1 אינץ1תיק גדולצ'יפס טורטייה תירסצ'יפס טורטייה תירס1קטןfennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dicefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dice66חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1חבורהfresh thyme, tied with butcher's twinefresh thyme, tied with butcher's twine3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2to 3 really good shots hot sauce, such as Tabascoto 3 really good shots hot sauce, such as Tabasco454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.11 כף אורגנו מיובשתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס גבינת מסקרפונה1/2 כוס גבינת מסקרפונה6שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2onions, cut into 1-inch diceonions, cut into 1-inch dice1red onion, sliced into very thin ringsred onion, sliced into very thin rings4801 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום לבבייין אדום לבבי1791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרו22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון5241 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרfreshly grated Parmigianinofreshly grated Parmigianino

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק