נקניק מתוק וחריף Ragu Nachos עם בצל כבוש הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1216 קלוריות. תמורת 4.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-4 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עד 3 רוטב חריף באמת, גבינת מסקרפונה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק חריף ראגו נאצ'וס עם בצל כבוש, בצל כבוש מהיר ומתובל, ובורגר הודו פיקנטי עם בצל כבוש.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שמים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי
Parmigianino מגורר טרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מצפים תבנית רחבה ועמוקה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את הירקות המרוסקים, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להידבק למחבת - אתה רוצה להשחים את השטויות מהחבר'ה האלה עד שמתחיל להיווצר קרום בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את החתיכות החומות, ואז נותנים שוב להיווצרות הרוטב. היו סבלניים כאן ואל תמהרו, כאן מתפתח הטעם הגדול; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
כאשר נוצר הקאראד החום המקסים ונגרד כמה פעמים, הוסיפו את רסק העגבניות תוך ערבוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
תנו לזה להתחיל להזהיב מעט והמשיכו לערבב במשך 2 עד 3 דקות. אין הרבה נוזלים בשלב זה כדי למנוע מהדברים להישרף, אז היזהר ועבור מהר.
6
מוסיפים את היין, מערבבים לאיחוד ומגרדים את כל החתיכות החומות שנותרו. מבשלים עד שמחצית מהיין מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסיפו גם את הנקניק החריף וגם את הנקניק המתוק, ובעזרת כף כדי לשבור אותה, מבשלים עד שהבשר שחום (כאן נוצר סיבוב נוסף של טעמים חומים גדולים, אז קחו את הזמן), 10 עד 15 דקות.
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות את הבשר בכ-1/2 אינץ'. מערבבים לאיחוד טוב, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הדפנה ואת צרור התימין. טועמים, מתבלים במלח ושוב טועמים; זה בשום אופן לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ומנמיכים לרתיחה (RTS). ממשיכים לבשל, בודקים מדי פעם, במשך 3 שעות, טועמים, מתבלים ומוסיפים עוד מים לפי הצורך.
לבצל הכבוש: בקערה בינונית מערבבים את חומץ היין האדום עם 1/2 כוס מי ברז קרים. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבוש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומניחים לשבת לפחות שעה. להרכבה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F. על מגש גדול מורחים שכבה של שבבי טורטייה. מורחים שכבה של הראגו על הצ'יפס. מכסים בשכבת גבינות פרמיג'ינינו ופונטינה.
פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.