קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש

ראגו נאצ'וס נקניק מתוק ומתובל עם בצל כבוש
נקניק מתוק וחריף Ragu Nachos עם בצל כבוש הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 35 גרם חלבון, 85 גרם שומן, ובסך הכל 1216 קלוריות. תמורת 4.23$ למנה, המתכון הזה מכסה 36% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב בתור אכילה די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-4 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם עד 3 רוטב חריף באמת, גבינת מסקרפונה, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם נקניק חריף ראגו נאצ'וס עם בצל כבוש, בצל כבוש מהיר ומתובל, ובורגר הודו פיקנטי עם בצל כבוש.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
שמים את השום, הסלרי, הבצל והשומר במעבד מזון ומטגנים למחית גסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי1/2 עד 3/4 כוס פרמג'ינינו מגורר טרי
Parmigianino מגורר טריParmigianino מגורר טרי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מצפים תבנית רחבה ועמוקה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הירקות המרוסקים, מתבלים במלח ומביאים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים את הירקות עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להידבק למחבת - אתה רוצה להשחים את השטויות מהחבר'ה האלה עד שמתחיל להיווצר קרום בתחתית המחבת. מערבבים מדי פעם כדי לגרד את החתיכות החומות, ואז נותנים שוב להיווצרות הרוטב. היו סבלניים כאן ואל תמהרו, כאן מתפתח הטעם הגדול; זה ייקח עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
כאשר נוצר הקאראד החום המקסים ונגרד כמה פעמים, הוסיפו את רסק העגבניות תוך ערבוב לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
תנו לזה להתחיל להזהיב מעט והמשיכו לערבב במשך 2 עד 3 דקות. אין הרבה נוזלים בשלב זה כדי למנוע מהדברים להישרף, אז היזהר ועבור מהר.
6
מוסיפים את היין, מערבבים לאיחוד ומגרדים את כל החתיכות החומות שנותרו. מבשלים עד שמחצית מהיין מתאדה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הוסיפו גם את הנקניק החריף וגם את הנקניק המתוק, ובעזרת כף כדי לשבור אותה, מבשלים עד שהבשר שחום (כאן נוצר סיבוב נוסף של טעמים חומים גדולים, אז קחו את הזמן), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
הוסף מספיק מים למחבת כדי לכסות את הבשר בכ-1/2 אינץ'. מערבבים לאיחוד טוב, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הדפנה ואת צרור התימין. טועמים, מתבלים במלח ושוב טועמים; זה בשום אופן לא נעשה, אבל זה צריך להיות טעים. מביאים את הרוטב לרתיחה (BTB) ומנמיכים לרתיחה (RTS). ממשיכים לבשל, בודקים מדי פעם, במשך 3 שעות, טועמים, מתבלים ומוסיפים עוד מים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
לבצל הכבוש: בקערה בינונית מערבבים את חומץ היין האדום עם 1/2 כוס מי ברז קרים. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והרוטב החם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבושבצל כבוש
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הבצלים הפרוסים ומניחים לשבת לפחות שעה. להרכבה: מחממים את התנור ל-350 מעלות F. על מגש גדול מורחים שכבה של שבבי טורטייה. מורחים שכבה של הראגו על הצ'יפס. מכסים בשכבת גבינות פרמיג'ינינו ופונטינה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מכניסים לתנור עד שהגבינה נמסה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מוציאים מהתנור, מפזרים שכבה של ארוגולה מלמעלה ומסיימים עם כוס גדולה של גבינת מסקרפונה. פינוק גבינתי דביק. דליק.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

20פלפל האבנרוארוגולה ארוזה כוס, קצוץארוגולה ארוזה כוס, קצוץ2גב שומן חזירגב שומן חזיר2(מקיט, היקורי או אלמון)סלרי, חתוך לקוביות 1 אינץסלרי, חתוך לקוביות 1 אינץ1תיק גדולצ'יפס טורטייה תירסצ'יפס טורטייה תירס1קטןfennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dicefennel bulb, top and tough middle stalk removed, cut into 1-inch dice66פלפל האבנרוגבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1חבורהfresh thyme, tied with butcher's twinefresh thyme, tied with butcher's twine3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק2to 3 really good shots hot sauce, such as Tabascoto 3 really good shots hot sauce, such as Tabasco454פלפל האבנרונקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.נקניק איטלקי מתוק, התרמילים הוסרו.1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6קצת קישואים קצוציםמלח כשרמלח כשר113פלפל האבנרו1/2 כוס גבינת מסקרפונה1/2 כוס גבינת מסקרפונה6קצת קישואים קצוציםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2onions, cut into 1-inch diceonions, cut into 1-inch dice1red onion, sliced into very thin ringsred onion, sliced into very thin rings4801 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום לבבייין אדום לבבי1791 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר454פלפל האבנרונקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרונקניק איטלקי חריף, תרמילים הוסרו2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה5241 לב מפאלדי טרי אם אפשרפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרfreshly grated Parmigianinofreshly grated Parmigianino

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, יין מבעבע וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לנאצ'וס. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק