ראגו של כתף כבש עם קוואלטי (Cavatelli) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 60 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. אם יש לכם אנשובי מלח פילה, אפונה, עלה דפנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירות יער שקדים טריים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כתף טלה של שלוש שעות, כבש ראגו, ו כתף כבש קשורה רוזמרין.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה. מתבלים את כתף הטלה עם שומר, רוזמרין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף כבש
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הטלה לסיר וצורבים מכל הצדדים, מסתובבים מדי פעם, עד חום זהוב, 57 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העברה למגש.
4
מוסיף את כרישה, סלרי, שום, פתיתי פלפל אדום לסיר ומבשלים עד שהתרכך, על 5 דקות.
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האנשובי, רסק עגבניות, טימין, עלה דפנה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד קרום כהה, בצבע מהגוני צורות על החלק התחתון של הסיר, 34 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גב שומן חזיר
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להחזיר את הטלה לסיר ולהוסיף את קליפת התפוז, בצל אדום, ו Fond de Veau. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה איטית ומבשלים עד הטלה הוא רך, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר מהחום ותן לכבש להתקרר בסיר, מכוסה. זרוק את עלה המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
כשתהיה מוכן להגיש, משוך את בשר הטלה מהעצם וחזור לרוטב העשיר בסיר יחד עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את האפונה המתוקה וחמים היטב לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
Reprinted with permission from Cooking From The Heart: My Favorite Lessons Learned Along the Way by John Besh. זכויות יוצרים 2013 ג ' ון בש. Published by Andrews McMeel Publishing.