קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

ראגו של עגל

ראגו של עגל
רגוט של עגל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, כרישה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ראגו של עגל, ראגו עגל, ו ראגו ארטישוק עגל.

הוראות

1
לקצץ שומן בשר עגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עגל בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
4
מוסיפים עגל; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים מרק בשר בקר ורמוט למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים עגל, כרישה, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
9
מוסיפים פטריות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מוסיפים תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
12
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')