ראגו של עגל
רגוט של עגל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, כרישה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ראגו של עגל, ראגו עגל, ו ראגו ארטישוק עגל.
הוראות
לקצץ שומן בשר עגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עגל בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 כפית שמן זית.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים עגל; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים מרק בשר בקר ורמוט למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים עגל, כרישה, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית.
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים פטריות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.