רגוט של עגל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, כרישה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ראגו של עגל, ראגו עגל, ו ראגו ארטישוק עגל.
הוראות
1
לקצץ שומן בשר עגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עגל בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
פינוליס (צנוברים), קלויים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
4
מוסיפים עגל; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מוסיפים מרק בשר בקר ורמוט למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיס
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
7
מוסיפים עגל, כרישה, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
9
מוסיפים פטריות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
10
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
בלילת לחם תירס
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
11
מוסיפים תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.