קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות77
מגזין

ראגו של עגל

ראגו של עגל
רגוט של עגל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 55 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, כרישה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: ראגו של עגל, ראגו עגל, ו ראגו ארטישוק עגל.

הוראות

1
לקצץ שומן בשר עגל; לחתוך עגל לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מערבבים קמח ופלפל בצלחת רדודה; לדלות עגל בתערובת קמח. מעיל מחבת nonstick בינונית עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
פינוליס (צנוברים), קלוייםפינוליס (צנוברים), קלויים
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
4
מוסיפים עגל; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
6
מוסיפים מרק בשר בקר ורמוט למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
7
מוסיפים עגל, כרישה, ואת 4 המרכיבים הבאים. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 1 שעה.מעיל מחבת nonstick קטנה עם ספריי בישול; להוסיף 1/2 הנותרים שמן כפית.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
8
מניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
9
מוסיפים פטריות; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
10
מוסיפים פטרוזיליה, זיתים ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
11
מוסיפים תערובת פטריות לעגל; מבשלים, מכוסים, 15 דקות או עד שהעגל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)בצל (קודם כל חצוי, אחר כך פרוס דק)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
12
הסר וזרוק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
עבור חריף נוסףעבור חריף נוסף