ראובן דנית
רובן דניש עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שיפון, גבינה שוויצרית, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות מתכונים דומים: כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, פיתולים דנים, ו AEBLESKIVERS דני.
הוראות
מערבבים את השמרים והמים בקערה בינונית. מערבבים לשלב.
מניחים את קמח שיפון, קמח לחם, גלוטן, סוכר, ומלח בקערה של מעבד המזון שלך. דופק כמה פעמים לשלב.
חותכים את החמאה לחתיכות ומוסיפים אותה למעבד המזון. דופק עד שיש לך חתיכות בערך בגודל של שעועית חומוס. זה בסדר אם יש כמה חתיכות גדולות וקטנות יותר.
מוסיפים את תערובת הקמח / החמאה לשמרים ולמים ומערבבים בעדינות עד שכל הקמח נרטב. נסה לא לשבור את החמאה יותר. בהתחלה התערובת אולי נראית יבשה מדי, ואחרי זה הוא מעורבב זה אולי נראה דביק מדי. זה בסדר גמור. מכסים את הקערה בשקית ניילון או בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
למחרת, להסיר את הקערה מהמקרר, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ולהפוך את הבצק. קמח את החלק העליון של הבצק ומטפח אותו לצורה ריבועית מחוספסת. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 10 על 18 אינץ'. קמח את הבצק לפי הצורך כדי למנוע ממנו להידבק לדלפק ולמערוך.
עבודה מהירה, כך שהחמאה לא נמסה, לקפל את הבצק בשלישים כמו מכתב עסקי וכתוצאה מכך 6-על 10 אינץ ' רקטנבל.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 18 על 10 אינץ ' שוב. חזור על הקיפול, לגלגל שוב, ולקפל שוב. (אם החמאה מתחילה להתרכך, מקררים את הבצק במשך 10 דקות לפני שתמשיך). לאחר הגליל השלישי לקפל, לקפל את הבצק חצי לרוחב וכתוצאה מכך בערך 6 על ידי 5 אינץ מלבן. לשטח אותו קצת, לעטוף אותו פלסטיק, ולשים אותו במקרר לפחות שעה אחת או עד לילה.
אופים: התאימו שני מדפים לתנור לעמדות עליונות ותחתונות-בינוניות וחיממו מראש את התנור ל-400 ° F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
קמח משטח העבודה שלך לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות. (אם אתה עובד מהר, אתה יכול להשאיר אותם על הדלפק. אחרת, לקרר אותם עד שאתה מוכן עבורם.)
מגלגלים את החלק הראשון לתוך מלבן 9 על 12 אינץ'.
שכבה אחת של בשר משומר, כרוב כבוש, אלף רוטב אי וגבינה על הכריך (להשתמש פחות או יותר של כל מרכיב לפי הצורך), שמירה על אותו בתוך השליש המרכזי של הבצק לאורך ולהשאיר על אינץ ' חשוף בכל קצה. אם אתה מעריץ גדול של רוטב אלף האיים, אני מציע להיות פחות נדיב על הכריך ויש כמה ליד השולחן כדי להוסיף לפי הצורך. אם אתה משתמש יותר מדי, אתה מסתכן שיש כריך רטוב.
באמצעות סכין חדה, חותך פיצה, או חותך מאפה, לעשות חריצים על סנטימטר זה מזה לאורך הקצוות הארוכים של הבצק, עד המילוי. אני עושה את החתכים בזווית, אבל אתה יכול לעשות ישר.
מקפלים אחד הקצוות שנחשפו על המילוי, ואז להתחיל לקפל את הרצועות על המילוי אחד בכל פעם, לסירוגין הצדדים ולחצות אותם בחלק העליון. אם הם נראים קצת קצרים מדי כדי להגיע, אל תדאג—הם למתוח. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק, מקפלים את הסוף מעל המילוי הראשון, לפני שאתה מקפל את הרצועות הסופיות על פני.
מעבירים את הדנית לסדין האפייה המוכן שלך, מכסים בניילון נצמד וממשיכים עם שלוש חתיכות הבצק האחרות.
תן לבצק הדני לנוח עד שהוא ירגיש נפוח כשאתה נוגע בו, בערך 30 דקות.
הסר את לעטוף פלסטיק מהבצק, מברשת עם לשטוף את הביצה, ומפזרים זרעי קימל.
אופים ב 400 מעלות עד המאפה הוא השחמה יפה, על 35 דקות.
הסר מהתנור ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט.