קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

ראובן דנית

ראובן דנית
רובן דניש עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 648 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח שיפון, גבינה שוויצרית, כרוב כבוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות מתכונים דומים: כיכר דנית וייצור לחם במאפייה הדנית של ג'ו ג' ו, פיתולים דנים, ו AEBLESKIVERS דני.

הוראות

1
מערבבים את השמרים והמים בקערה בינונית. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את קמח שיפון, קמח לחם, גלוטן, סוכר, ומלח בקערה של מעבד המזון שלך. דופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערךאבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את החמאה לחתיכות ומוסיפים אותה למעבד המזון. דופק עד שיש לך חתיכות בערך בגודל של שעועית חומוס. זה בסדר אם יש כמה חתיכות גדולות וקטנות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את תערובת הקמח / החמאה לשמרים ולמים ומערבבים בעדינות עד שכל הקמח נרטב. נסה לא לשבור את החמאה יותר. בהתחלה התערובת אולי נראית יבשה מדי, ואחרי זה הוא מעורבב זה אולי נראה דביק מדי. זה בסדר גמור. מכסים את הקערה בשקית ניילון או בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
למחרת, להסיר את הקערה מהמקרר, קמח משטח העבודה שלך בנדיבות, ולהפוך את הבצק. קמח את החלק העליון של הבצק ומטפח אותו לצורה ריבועית מחוספסת. באמצעות מערוך, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 10 על 18 אינץ'. קמח את הבצק לפי הצורך כדי למנוע ממנו להידבק לדלפק ולמערוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבודה מהירה, כך שהחמאה לא נמסה, לקפל את הבצק בשלישים כמו מכתב עסקי וכתוצאה מכך 6-על 10 אינץ ' רקטנבל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 18 על 10 אינץ ' שוב. חזור על הקיפול, לגלגל שוב, ולקפל שוב. (אם החמאה מתחילה להתרכך, מקררים את הבצק במשך 10 דקות לפני שתמשיך). לאחר הגליל השלישי לקפל, לקפל את הבצק חצי לרוחב וכתוצאה מכך בערך 6 על ידי 5 אינץ מלבן. לשטח אותו קצת, לעטוף אותו פלסטיק, ולשים אותו במקרר לפחות שעה אחת או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
כדי להרכיב ו
9
אופים: התאימו שני מדפים לתנור לעמדות עליונות ותחתונות-בינוניות וחיממו מראש את התנור ל-400 ° F. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
קמח משטח העבודה שלך לחתוך את הבצק ל 4 חתיכות. (אם אתה עובד מהר, אתה יכול להשאיר אותם על הדלפק. אחרת, לקרר אותם עד שאתה מוכן עבורם.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
11
מגלגלים את החלק הראשון לתוך מלבן 9 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
שכבה אחת של בשר משומר, כרוב כבוש, אלף רוטב אי וגבינה על הכריך (להשתמש פחות או יותר של כל מרכיב לפי הצורך), שמירה על אותו בתוך השליש המרכזי של הבצק לאורך ולהשאיר על אינץ ' חשוף בכל קצה. אם אתה מעריץ גדול של רוטב אלף האיים, אני מציע להיות פחות נדיב על הכריך ויש כמה ליד השולחן כדי להוסיף לפי הצורך. אם אתה משתמש יותר מדי, אתה מסתכן שיש כריך רטוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלף האייםרוטב אלף האיים
בשר משומרבשר משומר
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
באמצעות סכין חדה, חותך פיצה, או חותך מאפה, לעשות חריצים על סנטימטר זה מזה לאורך הקצוות הארוכים של הבצק, עד המילוי. אני עושה את החתכים בזווית, אבל אתה יכול לעשות ישר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
מקפלים אחד הקצוות שנחשפו על המילוי, ואז להתחיל לקפל את הרצועות על המילוי אחד בכל פעם, לסירוגין הצדדים ולחצות אותם בחלק העליון. אם הם נראים קצת קצרים מדי כדי להגיע, אל תדאג—הם למתוח. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק, מקפלים את הסוף מעל המילוי הראשון, לפני שאתה מקפל את הרצועות הסופיות על פני.
15
מעבירים את הדנית לסדין האפייה המוכן שלך, מכסים בניילון נצמד וממשיכים עם שלוש חתיכות הבצק האחרות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
תן לבצק הדני לנוח עד שהוא ירגיש נפוח כשאתה נוגע בו, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
הסר את לעטוף פלסטיק מהבצק, מברשת עם לשטוף את הביצה, ומפזרים זרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
אופים ב 400 מעלות עד המאפה הוא השחמה יפה, על 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
19
הסר מהתנור ולהעביר מתלה חוט להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
מגישים חמים.