אם יש לכם חמאה בתוספת קצת, חלב, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
מוסיפים חמאה לסיר וממיסים, מקציפים בקמח 1 דקה ואז חלב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, מעבים את הרוטב 5 עד 6 דקות ואז מערבבים בחרדל. ממיסים 2/3 של הגבינות המשולבות לתוך הרוטב.