ראובן מקרוני וגבינה
אם יש לכם חמאה בתוספת קצת, חלב, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, מקרוני וגבינה טבעוני, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
בזמן שפסטה מבשלת, לחם שיפון טוסט בטוסטר ואז לחם חם עם חמאה. קוצצים בגסות לחם ומניחים במעבד מזון.
מוסיפים פטרוזיליה ופפריקה ללחם ומעבדים לפירורי לחם, שמורות.
מחממים סיר רוטב על אש בינונית.
מוסיפים חמאה לסיר וממיסים, מקציפים בקמח 1 דקה ואז חלב. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל, מעבים את הרוטב 5 עד 6 דקות ואז מערבבים בחרדל. ממיסים 2/3 של הגבינות המשולבות לתוך הרוטב.
מסננים פסטה וחוזרים לסיר חם. לזרוק פסטה חמה עם בשר קצוץ וכרוב כבוש לשלב, מערבבים ברוטב גבינה ומעיל.
מעבירים מקרוני וגבינה לתבשיל ומעל עם פירורי לחם וגבינה שנותרה. בראון תחת broiler 3 עד 4 דקות, לשרת.