ראזל לסנוור פרנץ ' טוסט
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו לנסות את ראזל לסנוור פרנץ ' טוסט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 2.91 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 70 גרם שומן, ובסך הכל 828 קלוריות. 162 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם סירופ מייפל, סוכר חום, שעועית וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 41%, המנה הזו די טובה. נסו ראזל לסנוור פרנץ ' טוסט, סלט ראזל-סנוור, ו ראזל לסנוור אותי שייק עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מורחים את הבייקון על רשת המותקנת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד נחמד ופריך, 12 עד 15 דקות.
מערבבים אתחלב, סוכר חום,מלח, חלמונים וזרעי שעועית וניל בתבנית אפייה להכנת הבלילה.
מחממים 1 כף מהחמאה במחבת טפלון גדולה לבינונית. טובלים כל צד של הלחם בבלילה לכמה שניות בצד. מטגנים 2 פרוסות מהלחם החבוט עד להזהבה, 4 עד 5 דקות לכל צד. חזור על התהליך, מנגב את המחבת נקייה בין כל טיגון, עד שיש לך טוסט צרפתי חום זהוב וטעים לחלוטין. (אתה יכול להחזיק את הטוסט הצרפתי בתנור של 200 מעלות על מתלה תיל המוגדר במגש אפייה כדי להתחמם במידת הצורך.)
בסיום הטוסט הצרפתי, שמיר כל נתח עם מעט קרם מסקרפונה. ואז למעלה עם ערימת פטל ו 3 פרוסות בייקון. סוגרים, חוצים לשניים ומגישים עם סירופ מייפל לטבילה.
מערבבים יחד את המסקרפונה, אבקת מאלט, סירופ מייפל, מלח וזרעי שעועית ונילבקערה, ולאחר מכן להפריש עד מוכן לשימוש.