ראשי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הבית יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 901 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, חוטי זעפרן, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הג ' ינג ' ר ושום לתוך מעבד מזון קטן פירה, ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת מים כדי להפוך אותו ללכת. אם אין לך מעבד מזון קטן, אתה יכול לגרר על ידי hand.In קערה קטנה, לטאטא את היוגורט, שמן צמחי, מלח, garam masala, זעפרן, ו 2 כפיות של תערובת זנגביל שום יחד. שמור את תערובת זנגביל השום הנותרת לרוטב.
שים את העוף בשקית הקפאה ושופך את המרינדה על כל זה, משפשף אותו לתוך העוף. לסחוט את כל האוויר מתוך השקית ולאטום אותו. להשרות לפחות 4 שעות או רצוי לילה.לרוטב, מחית את העגבניות המבושלות עם המיצים שלהם יחד עם רסק עגבניות בבלנדר או מעבד מזון.
מוסיפים את החמאה לסיר יחד עם הל ירוק, הל שחור, קינמון וציפורן. מטגנים את התערובת עד שהציפורן נפוחה.
מוסיפים את זרעי חילבה, פלפלים צ ' ילי, ואת תערובת זנגביל שום הנותרים לטגן עד השחמה, וריחני מאוד.
מוסיפים את עגבניות טחון רסק עגבניות רסק עגבניות ומבשלים את התערובת על חום בינוני עד העגבניות הפכו עבות מאוד דמוי להדביק (כ 45 דקות). לאחר התערובת מתחילה מקרטעת אתה רוצה לעורר אותו די באופן קבוע כדי לשמור על המקרטעת תחת שליטה תוך שמירה על מספיק חום כדי להפחית את הנוזל.בעוד העגבניות מצטמצמות, גריל העוף. אתה יכול להשתמש או גריל חיצוני או broiler, אבל בכל מקרה זה צריך להיות חם מאוד. אתה רוצה לקבל את החיצוני חרוך קלות, אבל אתה לא רוצה לבשל את העוף כל הדרך דרך כפי שהוא יסיים בישול ברוטב. אם אתה מבשל את זה לגמרי עכשיו, זה יהיה מבושל יתר על המידה ברוטב.
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח לפחות 10 דקות לפני cutting.In בלנדר או מעבד מזון, להוסיף את אגוזי קשיו גלם יחד עם 2 כוסות מים. מחית עד חלקה וחלב דמוי בצבע.כאשר תערובת העגבניות נעשה caramelizing לכבות את החום ולהוסיף את חלב אגוז קשיו, לטאטא את זה יחד.להעביר את הרוטב דרך מסננת תיל לתוך סיר, לחיצה על המוצקים עם מרית סיליקון כדי לקבל רוטב כמה שיותר דרך ככל שאתה יכול.
חותכים את העוף לחתיכות גדולות ומוסיפים אותו לסיר עם הרוטב יחד עם המלח, עלי חילבה וגראם מסאלה. מבשלים את זה במשך 6-8 דקות על אש בינונית עד העוף מבושל דרך.
מוסיף את השמנת ומערבבים יחד ולאחר מכן לכבות את החום. צלחת את עוף חמאה טפטוף קצת שמנת נוספת על גבי.