ראשי
הבית נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של Norecipes יש 9 אוהדים. גשו לסופר וקנו מלח, מלפפון ביתי, צ'ילי גואחילו מיובש, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להכין את המרינדה עבור הטלה. בקערה, לשלב את החומץ, צ ' ילי מיובש, מקל קינמון, ציפורן, והל. אפשר להשרות במשך 20 דקות כדי לרכך את הצ ' ילי.
יוצקים לתוך בלנדר ומוסיפים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפל שחור, שום, זנגביל, חלב קוקוס, ומלח. מחית במשך 2-3 דקות עד חלקה לחלוטין, הוספת חומץ נוסף כדי לקבל משחה thats לא עבה מדי.
יוצקים את המרינדה על הטלה, לשפשף, ולשרות במקרר, מכוסה, עד 4 שעות.הפוך את raita: בקערה, לשלב את היוגורט, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח מלפפון. מערבבים היטב ומקררים עד מוכן להגשה. Raita יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.הפוך את הבצל כבוש: בקערה, לשלב את בצל פרוס דק, 1/4 כוס מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 4 שעות עד שהבצל מתרכך מעט ומאבד חלק מהנשיכה שלהם.כאשר הטלה סיים להשרות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. על התנור, מחממים מחבת עמוקה גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את 2 כפות שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
תברישי את כל המרינדה העודפת משוק הטלה, ותשמרי כל מה שנשאר.
מוסיפים את שנקי הטלה לשמן החם וחום במשך 4-5 דקות משני הצדדים עד לקרמל עמוק.
הסר אל plate.To השמן הנותר בסיר, מוסיף את הבצלים חתוכים לקוביות וקמח עד חום זהוב, 4-5 דקות, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
הוסף את המרינדה השמורה לסיר יחד עם 2 כוסות מים.
הוסף את אבקת כוסברה. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להרים את כל החתיכות.
מוסיפים את שנקי הטלה השמורים וכל מיצים שהם שחררו.
הוסף מספיק מים נוספים לסיר כך שהוא מגיע מהדרך את הצדדים של השוקיים.מכסים עם מכסה הדוק (תנור הוכחה) או 2 שכבות של נייר.
מניחים על המדף האמצעי בתנור ומבשלים 2 שעות, הופכים את השוקיים פעם באמצע. עד הסוף, הבשר אמור ליפול מהעצם.
הסר את השוקיים מן הסיר, פעם מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן העצם. זרוק את העצמות (או מילואים עבור מלאי).
מניחים את הסיר עם נוזל צליה בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה. להפחית עד שיש לו את העקביות של תבשיל עבה.
מוסיפים את בשר הטלה הגרוס לנוזל ומוסיפים את אבקת garam masala וכף נוספת של חומץ. מערבבים לשלב ומבשלים עבור 3-4 minutes.To מגישים, טורטיות תירס חום על מחבת עד חרוך קלות. מלא כל טורטייה עם כבש מטוגן העליון עם raita, בצל, כוסברה קצוץ.