ראשי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פטריות אנוקי, רמפות, n, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
בסיר ברזל יצוק בינוני, סיר חימר, או תנור צרפתי( כמו Le Creuset), להוסיף את כל החומרים עבור המניה להקציף לשלב.
מחממים על מבער שולחן העליון או על התנור עד רותח.
הוסף כמה פריטים מקבוצת veggie A, כמו גם כל בשר שאתה רוצה להוסיף. אחרי שהם מבשלים, להוסיף כמה פריטים מקבוצת ירקות B, פטריות, ועוד. כאשר אלה מוכנים, לסיים על ידי הוספת כמה ירקות מקבוצת C.
מגישים עם קערה ריקה וקערה של אורז, שמירה על מצקת ומקלות אכילה ארוכים ליד השולחן כדי לאסוף את החתיכות כל אדם wants.It ' s גם נפוץ לסיים את הארוחה על ידי הוספת קערה של ראמן מבושל מראש, אודון או אורז לשמאלעל מלאי לאחר רוב הירקות ובשר נאכלו.