ראשי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך podsprongs מכוכב אניס, זרעי דלעת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד חלב קשיו כקינוח. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.
הוראות
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית וחום עד 350 מעלות F. לקרוע את צמרות את פלפלים צ ' ילי לרוקן את הזרעים לתוך קערה קטנה. השליכו את הגבעולים ואת כל הממברנות וקרעו את הצ ' ילי לחתיכות שטוחות.
מניחים אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת. תרסיס בנדיבות עם ספריי בישול.
מניחים אותם בתנור ומאפשרים לצלות במשך 5-10 דקות או עד שהם משנים צבע ניחוח קרמל חריף צף דרך המטבח. היזהר לא לשרוף אותם כמו זה יגרום טעם השומה שלך מריר. לאחר היציאה מהתנור, הכניסו אותם לקערה וכסו במים חמים כדי להרטיב.
שים את השקדים, זרעי דלעת וצימוקים על תבנית האפייה, לרסס עם ספריי בישול ולחזור לתנור עד זרעי דלעת לקחת על צבע זהוב והצימוקים הם מעט נפוחים. שוב, תיזהר לא לשרוף אותם. הגדר את המחבת בצד ולאפשר cool.In מחבת תחתית כבדה כמו מחבת ברזל יצוק, טוסט זרעי צ ' ילה, שומשום, אניס כוכב, שיני, קינמון ופלפל שחור עד זרעי שומשום רק מתחילים לשנות צבע וכל העניין מריח מתוק, אגוזים מתובל כמו קטורת.
מעבירים את הזרעים והתבלינים למעבד מזון ומעבדים במשך כמה דקות או עד שהוא נטחן לאבקה.
מוסיף את השקדים הקלויים, זרעי דלעת וצימוקים בליץ עד שאין גושים.
הוסף את אורגנו, epazote, עלה דפנה ו masa harina ולהמשיך לעבד עד אבקתי.הזז את מתלה התנור למיקום העליון והפעל את המטגן.
מניחים את tomatillos, עגבניות, פרוסות בצל ושום על תבנית אפייה ולשים אותו תחת broiler.
תן לחלק העליון של עגבניות ועגבניות לקבל חרוך לחלוטין לפני מרפרף לחרוך את הצד השני.
הסר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר קצת.
הוסף למעבד המזון יחד עם 1 כוס של ציר עוף בליץ עם תערובת התבלינים / זרעים עד שהוא חלק.
להעביר את התערובת לקערה, לכסות ולהניח בצד.להחזיר את קערת העבודה למעבד המזון ולהוסיף את הפלפלים צ ' ילי rehydrated יחד עם 3/4 C של הנוזל השריית. תהליך עד חלקה.בנדיבות מלח ופלפל הארנב.
מחממים תנור הולנדי גדול עד חם, מוסיפים טיפת שמן ואז מערבלים למעיל.
מניחים את חתיכות הארנב מתובל בסיר ולאפשר להם חום במשך 5-7 דקות מבלי להפריע להם. אם אתה הולך להעיף אותם והם תקועים למחבת הם לא מוכנים להעיף. חום בצד השני ולאחר מכן להעביר צלחת.הפעל את החום למטה, ואז לשפוך את מחית פלפל צ ' ילי לתוך המחבת דרך מסננת רשת אחת, לחיצה על מוצקים עם מרית גומי כדי להסיר את כל העורות. Deglaze התחתון של המחבת ומבשלים עד התערובת היא עבה מאוד.
יוצקים את תערובת התבלין / זרע לתוך הסיר דרך מסננת לחיצה על כל מוצקים.
מוסיפים את ציר העוף והשוקולד ואז מלח לפי הטעם. אם אתה אוהב את זה אפילו מתוק אתה יכול להוסיף יותר סוכר.להחזיר את הארנב לסיר ומבשל חשף על אש נמוכה בינונית עד הארנב הוא מכרז (כ 1 שעה).
מגישים עם טורטיות טריות, כוסברה וליים טריזים.