קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות64
מגזין

ראשי

ראשי
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך podsprongs מכוכב אניס, זרעי דלעת, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השוקולד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד חלב קשיו כקינוח. מתכונים דומים: "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית.

הוראות

1
מניחים את מתלה התנור בעמדה האמצעית וחום עד 350 מעלות F. לקרוע את צמרות את פלפלים צ ' ילי לרוקן את הזרעים לתוך קערה קטנה. השליכו את הגבעולים ואת כל הממברנות וקרעו את הצ ' ילי לחתיכות שטוחות.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף בשכבה אחת. תרסיס בנדיבות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים אותם בתנור ומאפשרים לצלות במשך 5-10 דקות או עד שהם משנים צבע ניחוח קרמל חריף צף דרך המטבח. היזהר לא לשרוף אותם כמו זה יגרום טעם השומה שלך מריר. לאחר היציאה מהתנור, הכניסו אותם לקערה וכסו במים חמים כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
4
שים את השקדים, זרעי דלעת וצימוקים על תבנית האפייה, לרסס עם ספריי בישול ולחזור לתנור עד זרעי דלעת לקחת על צבע זהוב והצימוקים הם מעט נפוחים. שוב, תיזהר לא לשרוף אותם. הגדר את המחבת בצד ולאפשר cool.In מחבת תחתית כבדה כמו מחבת ברזל יצוק, טוסט זרעי צ ' ילה, שומשום, אניס כוכב, שיני, קינמון ופלפל שחור עד זרעי שומשום רק מתחילים לשנות צבע וכל העניין מריח מתוק, אגוזים מתובל כמו קטורת.
מרכיבים שתצטרך
5
מעבירים את הזרעים והתבלינים למעבד מזון ומעבדים במשך כמה דקות או עד שהוא נטחן לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את השקדים הקלויים, זרעי דלעת וצימוקים בליץ עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף את אורגנו, epazote, עלה דפנה ו masa harina ולהמשיך לעבד עד אבקתי.הזז את מתלה התנור למיקום העליון והפעל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את tomatillos, עגבניות, פרוסות בצל ושום על תבנית אפייה ולשים אותו תחת broiler.
מרכיבים שתצטרך
9
תן לחלק העליון של עגבניות ועגבניות לקבל חרוך לחלוטין לפני מרפרף לחרוך את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
10
הסר אותם מהתנור ולאפשר להם להתקרר קצת.
11
הוסף למעבד המזון יחד עם 1 כוס של ציר עוף בליץ עם תערובת התבלינים / זרעים עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
12
להעביר את התערובת לקערה, לכסות ולהניח בצד.להחזיר את קערת העבודה למעבד המזון ולהוסיף את הפלפלים צ ' ילי rehydrated יחד עם 3/4 C של הנוזל השריית. תהליך עד חלקה.בנדיבות מלח ופלפל הארנב.
מרכיבים שתצטרך
13
מחממים תנור הולנדי גדול עד חם, מוסיפים טיפת שמן ואז מערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
14
מניחים את חתיכות הארנב מתובל בסיר ולאפשר להם חום במשך 5-7 דקות מבלי להפריע להם. אם אתה הולך להעיף אותם והם תקועים למחבת הם לא מוכנים להעיף. חום בצד השני ולאחר מכן להעביר צלחת.הפעל את החום למטה, ואז לשפוך את מחית פלפל צ ' ילי לתוך המחבת דרך מסננת רשת אחת, לחיצה על מוצקים עם מרית גומי כדי להסיר את כל העורות. Deglaze התחתון של המחבת ומבשלים עד התערובת היא עבה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
15
יוצקים את תערובת התבלין / זרע לתוך הסיר דרך מסננת לחיצה על כל מוצקים.
16
מוסיפים את ציר העוף והשוקולד ואז מלח לפי הטעם. אם אתה אוהב את זה אפילו מתוק אתה יכול להוסיף יותר סוכר.להחזיר את הארנב לסיר ומבשל חשף על אש נמוכה בינונית עד הארנב הוא מכרז (כ 1 שעה).
מרכיבים שתצטרך
17
מגישים עם טורטיות טריות, כוסברה וליים טריזים.
מרכיבים שתצטרך