ראשי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הביתה. מנה אחת מכילה 835 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סלסה ורדה, חומץ, wedgeslime, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את החזיר במקפיא עד המשרד שלה מספיק כדי לחתוך (כ 30 דקות).
הסר את הזרעים ואת הגבעולים מן צ ' ילי ולשים אותם בקערה. מרתיחים קצת מים ושופכים אותו על הצ ' ילי ומאפשרים להם להרטיב (כ -10 דקות).
שים את הצ ' ילי במעבד מזון יחד עם כל שאר החומרים המרינדה ולעבד עד חלקה.
מוסיפים את המרינדה לסיר ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. זה הורס חלק מהאנזימים באננס טרי שיכול להפוך את הבשר שלך לדייסה. כבה את החימום ואז תן למרינדה להתקרר לטמפרטורת החדר.קח את הצלי מתוך המקפיא לכוון את הצלי איך היית צריך אותו יושב במחבת צלייה (צד שומן למעלה). הרעיון כאן הוא שאתם רוצים לחתוך את הבשר לפרוסות בעובי 1/2 שיערמו אחד על השני במחבת הצלייה. אני לא פורסת את כל הדרך מה שעוזר כאשר אתה מנסה לשים את הצלי שוב ביחד.למרוח את המרינדה בין כל שכבה עד כל פינה חבויה מכוסה. תקשור את הצלי בחזרה. לכסות אותו ולאפשר לו מרינדה במשך לא יותר משעה. לאננס טרי יש אנזים חזק שמפרק חלבונים ובזמן שחימום זה הורס חלק מהאנזימים, זה עדיין מרכך בשר חזק. אם אתה משתמש אננס משומר לתת לו להשרות לילה כמו רוב האנזים נהרס בתהליך השימורים.כאשר הצלי מוכן להיכנס לתנור, הגדר את התנור ל 450 מעלות F.
שים את הצלי על מדף במחבת צלייה ולהוסיף מים לתחתית המחבת (זה כדי לשמור על טפטוף מעישון). צולים במשך 30 דקות בטמפרטורה זו ואז מניחים את פרוסות האננס על גבי הצלי ומורידים את החום ל 300 מעלות F. צולים עד הבשר רך (כ 3 שעות).לאחר הסרת הבשר מהתנור, לכסות אותו בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך כ 20 דקות. כאשר אתה מוכן לשרת, פשוט לחתוך את הבשר לקוביות קטנות. אני אוהב לטגן את זה במחבת בשלב זה לתת חתיכות קצת יותר caramelization אבל זה תלוי you.To להרכיב את טאקו רק לחמם ערימה של טורטייה של במיקרוגל מכוסה במגבת נייר לחה במשך כ -30 שניות. באמצעות 2 טורטייה של לכל טאקו, למלא עם בשר, ואז העליון עם בצל טחון, כוסברה וסלסה ורדה.
מגישים עם טריז של סיד עבור סחיטה.לסלסה ורדה
הזז את מתלה התנור שלך למיקום העליון ושכב חתיכת נייר. להבקיע את תחתית tomatillos (אז הם לא להתפוצץ) ואז למקם אותם על נייר.
מניחים את העור jalepenos בצד סביב tomatillos יחד עם בצל ושום. הפעל את broiler ולאפשר הכל כדי לקבל char מבעבע נחמד קורה. להשתמש במלקחיים, להפוך דברים ואז לשרטט את הצד השני. הפריטים הקטנים יותר כמו בצל ושום ייתכן שיהיה צורך לצאת ראשון.פתית את כל שאר עודף (אתה רוצה לשמור חלק ממנו) ואז לזרוק הכל במעבד מזון יחד עם כוסברה ומלח ופלפל. תהליך עד חלקה.