ראשי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? הבית יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה עד 75 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מירין, עלי ליים קפיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את כל החומרים עבור מי מלפפון במעבד מזון פירה. מסננים אותו דרך מסננת רשת בסדר (כגון chinois) או לרוקן את התוכן לתוך חתיכת בד גבינה לסחוט את מיץ המלפפון.
שים את המיץ במקרר ושמור את העיסה למשהו אחר.עבור סלט בצל, פשוט להוסיף את כל החומרים לתוך קערה קטנה ומערבבים לשלב.
להוסיף קצת מים לאוניית קיטור כי הוא גדול מספיק כדי להחזיק 4 ramekins וחום.ודא שלדגים אין עצמות על ידי הפעלת האצבעות לאורך זה ואז לקצוץ אותו לחתיכות מחוספסות ולזרוק אותו במעבד מזון. לעבד עד שזה משחה חלקה.
מוסיפים את הביצה, קארי, מירין, עמילן תירס, סוכר חום ומלח ומעבדים עד חלקה ומבריקה, מגרדים את הצדדים של הקערה כמה פעמים. רוקן את התערובת לקערה ומערבב בעלים סיד ואבקת אפייה עם מרית.שמן ליברלי 4 ramekins ולחלק את הדבק דגים בין ramekins. לחץ על התערובת לתוך ramekins עם יד רטובה להחליק את צמרות.
מניחים את ramekins ב קיטור חם קיטור במשך 10-15 דקות או עד fishcakes יש נפוח והם מבושלים דרך.כאשר ramekins הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לנקז את כל נוזל עודף unmould לתוך קערות רדודות.
יוצקים חלק ממי המלפפון הצונן סביב עוגת הדגים, ולאחר מכן מוסיפים טיפות קטנות של רוטב צ ' ילי תאילנדי מתוק למי המלפפון. למעלה עוגת הדגים עם סלט בצל וכמה עלי כוסברה.