ראשי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הביתה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 859 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, בשר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו "בית מתוק" קוטג'זנגביל, בית חלק, ו טוגנים בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את בשר בקר טחון, חזיר טחון, בצל, שום, panko, Gruyere, ביצה, חלב, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, דבש, רוטב סויה, pimentn, מלח, פלפל ותימין לקערה. שים כפפה בטוחה למזון על ולהשתמש ביד שלך כדי ללוש את התערובת עד אחיד.קו מחבת broiler עם כמה נייר קלף. זה הופך את הניקיון להרבה יותר קל ומונע מקציץ הבשר להידבק למחבת שלך. לעצב את תערובת הבשר לתוך כיכר על נייר הקלף. למעלה עם הבייקון, קצת חופף כל פרוסה.
אופים את קציץ הבשר במשך 30 דקות. בעוד קציץ הבשר בתנור, לעשות את הזיגוג על ידי ערבוב קטשופ, דבש, רוטב ווסטרשייר, וחרדל בקערה קטנה כדי לשלב.
מוציאים את קציץ הבשר מהתנור ומכסים בזיגוג. החזירו את קציץ הבשר לתנור ואפו במשך 20-30 דקות נוספות, או עד שמד חום קורא 160 מעלות F.
הסר את קציץ הבשר מהתנור ולאפשר לו לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לתוכו.