רביולי איטלקי עם עגבניות ובייקון
המתכון האיטלקי רביולי עם עגבניות ובייקון מוכן תוך כ 15 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 66 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מתכון רביולי איטלקי, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. נסו רביולי איטלקי עם רוטב עגבניות שמנת, רביולי איטלקי, ו רביולי בקר בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עגבניות ובצל; מבשלים ומערבבים 5 עד 6 דקות. או עד הבצלים רכים.
מערבבים בייקון ומרק; לבשל 2 דקות. או עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
מוסיפים רביולי איטלקי מבושל חם וארוגולה; לזרוק למעיל.