קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

רביולי אפוי בשרי

רביולי אפוי בשרי
מתכון רביולי אפוי בשרני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, רביולי גבינה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי גביני קל, תפוחי אדמה אפויים בשרניים, ו מרק בצל בקר אפוי.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מסננים שומן, ומערבבים ברוטב ספגטי ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מורחים 1/3 של הרוטב בתחתית צלחת אפייה 11x7 אינץ'. סדר 1/2 של רביולי על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מפזרים 1/2 של גבינת מוצרלה ו 1/2 של גבינת מונטריי ג ' ק על רביולי. חזור על שכבות, מסתיים עם האחרון של הרוטב על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
רביולירביולי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים גבינת פרמזן מעל לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.