רביולי אפוי בשרי
מתכון רביולי אפוי בשרני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 753 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, רביולי גבינה, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: רביולי גביני קל, תפוחי אדמה אפויים בשרניים, ו מרק בצל בקר אפוי.
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד שכבר לא ורוד.
מסננים שומן, ומערבבים ברוטב ספגטי ועגבניות.
מורחים 1/3 של הרוטב בתחתית צלחת אפייה 11x7 אינץ'. סדר 1/2 של רביולי על הרוטב.
מפזרים 1/2 של גבינת מוצרלה ו 1/2 של גבינת מונטריי ג ' ק על רביולי. חזור על שכבות, מסתיים עם האחרון של הרוטב על גבי. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש.
מפזרים גבינת פרמזן מעל לפני ההגשה.