רביולי אפוי למשך שבועות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל רביולי אפוי במשך שבועות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה, רביולי גבינה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק אפונה מפוצל פשוט ובריא למשך שבועות עמוסים, בשר יום ראשון ללילות השבוע זוהי חלופה של שני עד שישי לצלעות חלופיות, ו רביולי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב פסטה, עגבניות ומים; כפית 1 כוס לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
שכבה חצי רביולי ו 1 כוס גבינה גרוסה על רוטב. למעלה עם רביולי הנותרים ורוטב.
מפזרים עם שאריות גבינה מגורדת; כיסוי.
אופים 45 דקות. או עד מחומם דרך, חשיפת לאחר 30 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.