קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות55
ציון בריאות1
מגזין

רביולי אפוי למשך שבועות

רביולי אפוי למשך שבועות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל רביולי אפוי במשך שבועות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה, רביולי גבינה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק אפונה מפוצל פשוט ובריא למשך שבועות עמוסים, בשר יום ראשון ללילות השבוע זוהי חלופה של שני עד שישי לצלעות חלופיות, ו רביולי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים רוטב פסטה, עגבניות ומים; כפית 1 כוס לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
שכבה חצי רביולי ו 1 כוס גבינה גרוסה על רוטב. למעלה עם רביולי הנותרים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
4
מפזרים עם שאריות גבינה מגורדת; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
5
אופים 45 דקות. או עד מחומם דרך, חשיפת לאחר 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מפזרים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
7
בואו לעמוד 10 דקות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.