רביולי אפוי פריך
המתכון פריך רביולי אפוי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 157 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, ביצים, פירורי לחם מתובלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רביולי אפוי פריך, רביולי אפוי פריך, ו רביולי אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. ערפל גדול, מסגרת אפייה עם ספריי בישול.
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה. מקציפים ביצים בקערה רדודה נפרדת.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים רביולי עד שהתרכך אבל לא במכרז מלא, 3 עד 5 דקות, בהתאם לגודל ועובי.
מסננים היטב ולתת מגניב מעט מסננת.
עבודה עם רביולי 4 או 5 בכל פעם, מעיל עם ביצה ולאחר מכן פירורי לחם.
מניחים רביולי מצופה על תבנית אפייה מוכנה. צמרות ערפל קלות עם ספריי בישול.
אופים עד חום פריך וזהוב, פונה פעם באמצע, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
תן מגניב מעט לשרת עם רוטב מרינרה לטבילה, אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.