רביולי בטטה עם חמאה חומה עם לימון מרווה
רביולי בטטה עם לימון מרווה חמאה חומה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קינמון טחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה, ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, ו אטריות בטטה עם רוטב חמאה חום מרווה.
הוראות
פירס תפוחי אדמה מספר פעמים עם מזלג; מניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 400 במשך 40 דקות או עד מכרז. מגניב. לקלף תפוחי אדמה; מחית.
מערבבים תפוחי אדמה, גבינה, 1/4 כפית מלח, קינמון, ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כף 1 כף תערובת תפוחי אדמה כף למרכז של כל עטיפה.
מברשת קצוות של בצק עם ביצה לבן; להביא 2 פינות מנוגדות למרכז. לחצו על הקצוות יחד כדי לאטום, ויצרו משולש. חזור על ההליך עם עטיפות וונטון שנותרו, מילוי תפוחי אדמה, ביצה לבן.
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה.
הוסף 8 רביולי; לבשל 2 דקות או עד הסוף.
הסר רביולי מחבת עם כפית מחוררת. מעיל קל מבושל wontons עם ספריי בישול; לשמור על חום. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום גבוה.
מוסיפים מרווה קצוצה למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהחמאה משחימה קלות. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, מיץ ופלפל.
טפטוף חמאת תערובת על רביולי.
מקשטים עם גבעולים מרווה,אם תרצה.