קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות60
ציון בריאות3
מגזין

רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב

רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב
צריך מנות ראשונות pescatarian? רביולי בקלה שרימפס ומלח עם רוטב Romesco פלפל צהוב יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 60 מנות. עם 159 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. מתכונים דומים: בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco, ו רביולי צנון עם רוטב עגבניות צהוב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
שים את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו הבצק ומערבבים בקצרה לשלב. עם מיקסר על, להוסיף את חלמון הביצה ואת החלמון ולהמשיך לערבב עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים מספיק שמנת כדי להפוך את הבצק חלק (זה לא צריך להיות דביק). לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות. שמור את הבצק מכוסה בניילון נצמד תוך כדי עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם. לחץ על הבצק לתוך מלבן על משטח מקומח קל להתגלגל דרך מכונת פסטה להגדיר בסביבה הרחבה ביותר, 2 או 3 פעמים. להפחית את ההגדרה ולהפעיל עוד כמה פעמים עד הבצק הוא דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מניחים על משטח מקומח ולשמור מכוסה.
1
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד לעישון. בנפרד לטגן את השום, פלפל, עגבניות, צ ' ילי וקוביות לחם עד להשחמה קלה, על 2 עד 3 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר כל מרכיב עם כפית מחוררת כפי שהוא נעשה. Deglaze המחבת עם החומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את כל החומרים המוקפצים ואת נוזל deglazing לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את השקדים ומעבדים עד קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
5
מוסיפים את הדבש ואת העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
עבור המילוי: בקערה גדולה לכסות את הבקלה המיובש במים קרים ולתת להשרות במקרר במשך 12 עד 48 שעות, (בהתאם למליחות של הבקלה), שינוי המים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר את בקלה מלח מן המים השריית מקום במים רותחים. Poach במשך 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר בנוזל לעוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
הסר מצייד בלתי חוקי נוזל; להשליך את כל העצמות לחתוך בגסות.
10
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיף את השום ואת שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
הסר את השום והצלצלי לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
13
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות למחבת ומטגנים קלות את החסילון במשך 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הסר את החסילון וחתוך לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
15
מניחים קרם בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מניחים את הבקלה עלומה וקצוץ במעבד מזון, מוסיפים תערובת שאלות-שום וחצי של קרם חם תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
17
מוסיפים את תפוחי האדמה מחית, נשאר קרם ותהליך עד רק בשילוב. עם מנוע פועל להוסיף את 1/4 כוס שמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
להניח גיליון של בצק פסטה על משטח עבודה מקומח קלות ולהפיץ חלק בגודל כפית גדושה של המילוי על הבצק, לפחות 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מניחים 1/2 חתיכת שרימפס על גבי כל מילוי. השתמש קצה האצבע או מברשת כדי להרטיב את הקצוות של גיליון פסטה עם לשטוף את הביצה. בזהירות למקם גיליון שני של בצק פסטה על גבי הראשון ולחץ עם קצות האצבעות כדי להפריד את השורות של מילוי. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
עם חותך רביולי או גלגל מאפה, לחתוך קווים ישרים אנכית ואופקית כדי ליצור כל ריבוע רביולי. לחץ על הקצוות סגורים עם קצות האצבעות כדי לאטום היטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בזהירות טיפה ב רביולי ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים ומגישים מיד עם רוטב פלפל צהוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים קלוייםשקדים קלויים1אנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסאנצ' ו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס2אפיית תפוחי אדמה, מבושל, מחית ושמר על חוםאפיית תפוחי אדמה, מבושל, מחית ושמר על חום1ניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גסניו מקסיקו צ'ילה, ספוג במים רותחים עד רך, זרע קצוץ גס2largesחלמוניםחלמונים2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2ביצים מעורבבות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוףביצים מעורבבות עם 2 כפות מים, עבור ביצה לשטוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה6ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס6ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)60שרימפס וורידיםSplash שמנת כבדהSplash שמנת כבדה12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, בתוספת 1/4 כוסשמן זית, בתוספת 1/4 כוס1גיליוןבצק פסטהבצק פסטה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר60שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בקלה מלחבקלה מלח2שאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק30largesשרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים1באט מומסלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנותלחם לבן, הקרום הוסר, לחתוך לקוביות קטנות1פלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרעפלפל צהוב, קלוי, קלוף וזרע2עגבניות צהובות, חצויעגבניות צהובות, חצוי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.