רביולי ברוטב שמנת עגבניות מיובשות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי עם רוטב שמנת עגבניות מיובשות. מנה אחת מכילה 543 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטו עגבניות מיובשות, פלפל, פטריות פורטבלו תינוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, רביולי צדפות ברוטב עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים רביולי במיקרוגל על פי הוראות החבילה.
בעוד רביולי מבשל, שמן חום במחבת לא מקל גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מטוגנים 3 עד 4 דקות או עד להשחמה עשירה.
מערבבים קמח והבא 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה.
להוסיף פאן, ערבוב טוב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 2 דקות או עד שהתערובת מתעבה מעט.
מחלקים רביולי מבושל באופן שווה בין 4 קערות רדודות או צלחות; תערובת פטריות כפית באופן שווה על רביולי.
מפזרים גבינה באופן שווה על כל מנה; מקשטים עם בזיליקום,אם תרצה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.