קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים

רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, פטרוזיליה שטוחה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים, רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים, ו רביולי גבינה קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הרביולי על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
2
ניקוז, הזמנת 3 כפות של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השום והאגוזים. לבשל, ערבוב, עד האגוזים קלויים קלות וריחני, על 5 דקות. מערבבים במיץ לימון, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, פטרוזיליה, ומי בישול שמורים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים את הרביולי וזורקים למעיל. מחלקים בין צלחות בודדות ומפזרים עם פרמזן.תחליפים: ללהיט של ירקות ושינוי קצב, להשתמש רביולי דלעת או חמאה סקווש במקום גבינה מלאה. אתה יכול גם להחליף את האגוזים עם אגוזי פקאן או שקדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
רביולירביולי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סכין קילוףסכין קילוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.