תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, פטרוזיליה שטוחה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים, רביולי גבינה עם אגוזי מלך קלויים, ו רביולי גבינה קלוי (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים את הרביולי וזורקים למעיל. מחלקים בין צלחות בודדות ומפזרים עם פרמזן.תחליפים: ללהיט של ירקות ושינוי קצב, להשתמש רביולי דלעת או חמאה סקווש במקום גבינה מלאה. אתה יכול גם להחליף את האגוזים עם אגוזי פקאן או שקדים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 32 דולר לבקבוק.