רביולי גבינה עם פטריות
רביולי גבינה עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם חמאה, תוספות: גבינת פרמזן טרי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: רביולי תפוחי אדמה וגבינה עם פטריות פורצ'יני, רביולי בייקון עם פטריות, ו רביולי Ricotta-אפונה עם אספרגוס ופטריות.
הוראות
הכן רביולי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.
מוסיף רביולי מבושל חם, ולזרוק בעדינות. מערבבים במלח ופלפל.
מגישים מיד עם התוספות הרצויות.