רביולי דלעת סקווש במרק סיידר
רביולי דלעת סקווש במרק סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 490 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, סוכר חום, עטיפות גיוזה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רביולי דלורית, רביולי דלורית עם מרווה, ו רביולי דלורית ענק.
הוראות
מקום סקווש, בצד לחתוך למעלה, בתבנית אפייה.
מפזרים סוכר חום וקינמון; מתבלים במלח ופלפל.
טפטוף עם סירופ; נקודה עם 1 כף חמאה.
יוצקים 1/2 כוס מים לתחתית המחבת.
אופים עד סקווש הוא במכרז, על 1 שעה. מגניב לגמרי.
לגרוף החוצה סקווש לתוך קערה. מחית.
להעביר 3/4 סקווש כוס לקערה בינונית (מילואים הנותרים סקווש לשימוש אחר).
מערבבים ב ריקוטה, 1/4 כוס פרמזן מגורר, 2 כפות פטרוזיליה ותימין. מתבלים במלח ופלפל.
עטיפות מקום על משטח עבודה.
מקום 1 כף רמה מילוי במרכז כל אחד.
מברשת קצוות עם מים; לקפל כל אחד לשניים, הקשה על הקצוות כדי לאטום. (רביולי יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מסדרים שכבה אחת על יריעות אפייה מרופדות בנייר כסף מאובקות בקמח. מכסים ומקררים.)
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
להוסיף שאלוט; sauté 1 דקה.
להוסיף מלאי סיידר; מבשלים 8 דקות.
הוסף 1 כף פטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל.
עבודה בקבוצות, לבשל רביולי בסיר של מים מלוחים רותחים עד רך, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, מחלקים רביולי בין קערות מרק רדודות. להביא מרק סיידר כדי להרתיח; מצקת מעל רביולי. למעלה עם פרמזן מגולח.