רביולי דלעת סקווש עם Pancettan ומרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, פנצ'טה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי דלעת סקווש עם פנקטן ומרווה, רביולי דלורית עם מרווה, ו דלעת סקווש ורביולי מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים מים רותחים על פטריות בקערה. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז, ולנקז. לסחוט פטריות כדי להסיר לחות עודפת. קוצצים פטריות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על 1 כף תערובת סקווש למרכז של כל עטיפה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
7
מברשת קצוות של עטיפה עם מים, העליון עם עטיפה אחרת, מתיחה עטיפה העליון מעט לפגוש קצוות של עטיפה תחתונה. הקש את הקצוות יחד בחוזקה עם אצבעות, לחתוך קצוות עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'. חזור על ההליך עם עטיפות טון שנותרו וון ותערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
סכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים חצי רביולי; מבשלים 3 דקות או עד לסיום (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
רביולי
10
הסר את הרביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מחממים את הפנצ ' טה הנותרים ומטפטפים על אש בינונית-נמוכה; טפטוף מעל רביולי.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.