קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

רביולי דלעת סקווש עם פנצ'טה ומרווה

רביולי דלעת סקווש עם פנצ'טה ומרווה
רביולי דלעת סקווש עם Pancettan ומרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 489 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פלפל, פנצ'טה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רביולי דלעת סקווש עם פנקטן ומרווה, רביולי דלורית עם מרווה, ו דלעת סקווש ורביולי מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על פטריות בקערה. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות או עד מכרז, ולנקז. לסחוט פטריות כדי להסיר לחות עודפת. קוצצים פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיף pancetta; לבשל עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4
הסר מחצית פנצ ' טה מחבת עם כפית מחוררת, ומניח בקערה בינונית, שמירת pancetta ונטיפות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הפטריות, סקווש, פירורי לחם, גבינה, קליפה, מלח, אגוז מוסקט, וביצה לקערה, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על 1 כף תערובת סקווש למרכז של כל עטיפה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
7
מברשת קצוות של עטיפה עם מים, העליון עם עטיפה אחרת, מתיחה עטיפה העליון מעט לפגוש קצוות של עטיפה תחתונה. הקש את הקצוות יחד בחוזקה עם אצבעות, לחתוך קצוות עם חותך עגול 2 1/2 אינץ'. חזור על ההליך עם עטיפות טון שנותרו וון ותערובת סקווש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8
ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
9
מוסיפים חצי רביולי; מבשלים 3 דקות או עד לסיום (לא מרתיחים).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
10
הסר את הרביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מחממים את הפנצ ' טה הנותרים ומטפטפים על אש בינונית-נמוכה; טפטוף מעל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
רביולירביולי
12
מפזרים מרווה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.