רביולי דלעת עם רוטב גורגונזולה
רביולי דלעת עם רוטב גורגונזולה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לכי לחנות וקחי מרווה, חלב, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רביולי דלעת בריא עם רוטב גורגונזולה, רוטב גורגונזולה פסטו על רביולי, עוף ואספרגוס, ו פסטה עם פטריות ודלעת-רוטב גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
דלעת כפית על כמה שכבות של מגבות נייר כבד חובה, להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות.
לגרד לתוך קערה בינונית באמצעות מרית גומי. מערבבים פירורי לחם, פרמזן, מלח, מרווה טחון, פלפל, ואגוז מוסקט.
עבודה עם עטיפה 1 wonton בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי לשמור על ייבוש), כפית 2 כפיות תערובת דלעת למרכז העטיפה.
מברשת קצוות של עטיפה עם מים לקפל במחצית, הקשה על הקצוות בחוזקה עם האצבעות כדי ליצור חצי ירח.
מניחים על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עמילן תירס. חזור על הנוהל עם עטיפות wonton הנותרים ותערובת דלעת.
ממלאים תנור הולנדי גדול במים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים חצי רביולי למחבת (מכסים את שאר הרביולי במגבת לחה כדי למנוע ייבוש). לבשל 4 דקות או עד שנעשה (לא להרתיח), ערבוב בעדינות.
הסר רביולי עם כפית מחוררת; מעיל קל עם תרסיס בישול, ולשמור חם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מערבבים חלב וקמח בסיר, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים 1 דקה או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה. מערבבים בעדינות בגורגונזולה.
מניחים 5 רביולי בכל אחד 6 קערות רדודות, טפטוף כל מנה עם תערובת 3 כפות Gorgonzola.
מפזרים כל מנה עם 1 1/2 כפיות אגוזי לוז.