קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

רביולי ותבשיל חצילים

רביולי ותבשיל חצילים
המתכון רביולי ותבשיל חצילים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, קישואים, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל בקר ורביולי איטלקי, תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט, ו תבשיל חצילים.

הוראות

1
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצילים בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חציל רך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
מערבבים במים, קישואים ורביולי.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
רביולירביולי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד רביולי במכרז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
מפזרים גבינה. כיסוי וחום על 5 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.