רביולי ותבשיל חצילים
המתכון רביולי ותבשיל חצילים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-55 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, קישואים, חצילים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל בקר ורביולי איטלקי, תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט, ו תבשיל חצילים.
הוראות
שמן חום במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. מבשלים חצילים בשמן 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות ובזיליקום.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חציל רך.
מערבבים במים, קישואים ורביולי.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד רביולי במכרז.
מפזרים גבינה. כיסוי וחום על 5 דקות או עד גבינה מותכת.