קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה

רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה
רביולי חלמון ביצה (Raviolo da Uova) עם רוטב בייקון מרווה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 292 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן, בייקון, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: רביולי חלמון ביצה (אובה דה רביולו) עם רוטב בייקון מרווה, Raviolo עם חלמון ביצה ברוטב פטריות בניחוח מרווה חמאה חומה, ו בשר בקר צלע קצרה וחלמון ביצה רביולו.

הוראות

1
מניחים את הריקוטה ופרמזן בקערה בינונית, מתבלים קלות עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
העברה לשקית פלסטיק resealable ולשים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מניחים את הבייקון במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה פריך, על 10 עד 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לנקז ולהשליך כמעט את כל שומן הבייקון מהמחבת, משאיר רק ציפוי דק וכל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת. שמור את המחבת.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, להגדיר מכונת פסטה יד מסובבת על ההגדרה הרחבה וקלילה קמח משטח העבודה שלך. מחלקים את בצק הפסטה מוכן ל 2 חתיכות שוות. לכסות 1 חתיכת פלסטיק לעטוף ולהניח בצד. באמצעות הידיים, לחץ על החצי השני לתוך דיסק עגול בעובי של בערך 1/4 אינץ'. להעביר את הבצק דרך הגלילים החלקים של המכונה. (אם הבצק הוא קצת דביק, קל אבק אותו עם קמח.) להמשיך להעביר את הבצק דרך מכונת הפסטה, להתאים את ההגדרה הצרה הבאה עם כל מעבר, עד שהוא דק מאוד, על 1/16 אינץ ' עבה, או חיוג מספר 8 על רוב המכונות. לקצץ את הקצוות המעוגלים ולהשליך (אתה צריך לפחות 36 אינץ ' של בצק פסטה שמאל). מקפלים את גיליון פסטה כמה פעמים, הקפד בנדיבות קמח או למקם לעטוף פלסטיק בין השכבות; להפריש. חזור על התהליך עם הבצק הנותר. קמח קלות תבנית אפייה ומניח אותה בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
להניח את שני יריעות הפסטה שטוחות על משטח יבש, משוריין היטב לחתוך 6 (6 אינץ 'רחב) חתיכות מכל גיליון (כך שאתה בסופו של דבר עם ריבועים 6 על 6 אינץ'). זרוק את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
6
הסר את המילוי מהמקרר וגזור חור 1/2 אינץ ' מאחת הפינות התחתונות של התיק. על 6 של חתיכות פסטה, צינור טבעת של מילוי כי מודד על 1 1/2 אינץ ' בקוטר (להשאיר את המרכז ריק). צינור טבעת שנייה על גבי הראשון, ויצרו קן חלמון הביצה (הקפד להשתמש בכל המילוי). יש חותך עגול 4-1/2-או 5 אינץ ' מוכן. סדק 1 ביצה, להפריד את הלבן מהחלמון, ומניחים את הלבן בקערה בינונית. באמצעות קליפת הביצה או האצבעות שלך, בעדינות למקם את החלמון בתוך אחת הטבעות צנרת, להיזהר לא לשבור את החלמון. חזור עם הנותרים 5 ביצים טבעות צנרת. שמור את החלבונים לשימוש נוסף.באמצעות מברשת מאפה, מברשת את תערובת הביצה-מים על הקצוות החשופים של הפסטה עם טבעות גבינה חלמון. מכסים בעדינות את 6 ריבועי הפסטה הנותרים על ידי התחלה בצד אחד של כל ריבוע ועטיפת הפסטה מעל המילוי והביצה, נזהרים לא לשבור את החלמון. לדחוף את כיסי האוויר כפי שאתה הולך ולחץ בחוזקה סביב המילוי חלמון ביצה לאטום. מרכז את חותך סביב המילוי חלמון ביצה על כל raviolo לחתוך את הפסטה נוספת. באמצעות מרית שטוחה, בזהירות להעביר את רביולי גיליון אפייה מקומח. זרוק את התוספות. החזר את המחבת השמורה לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רביולירביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מברשת מאפהמברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד מוצקי החלב הלבנים יש השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את המרווה ואת חתיכות בייקון שמורות, מתבלים עם מלח ופלפל, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
הסר את המחבת מהחום והנח בצד בזמן שאתה מבשל את הרביולי.מוסיפים בעדינות 3 מרביולי למים הרותחים ומבשלים עד שהם צפים ומילוי הגבינה מתחמם, בערך 2 1/2 עד 3 דקות. (לא לבשל יתר על המידה.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר עם כפית מחוררת, מחריש מים עודפים מתחת לכפית עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
11
מקום 1 raviolo על כל אחד 3 צלחות. בעדינות לזרוק את 3 רביולי הנותרים לתוך המים. בזמן שהם מבשלים, כפית חצי מרוטב מרווה בייקון מעל רביולי מצופה 3. חזור עם 3 רביולי הנותרים וחצי הנותרים של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
12
מגישים באופן מיידי.