קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

רביולי חתונה: קראפי

רביולי חתונה: קראפי
רביולי חתונה: קראפי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 615 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חתונה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, רום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), רביולי סיבס מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה, ו רביולי נפוליטנית - - - רביולי כל ' נפוליטנה.

הוראות

1
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
משרים את הצימוקים ברום כדי להתייבש מחדש. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד שהחלמונים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הפונטינה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, הצימוקים המיובשים ופירורי הלחם, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
מוסיפים את זרעי ההדרים ומערבבים היטב ביד. הניחו בצד.
5
מרדדים את הפסטה להגדרה השנייה העבה ביותר על מכונת גלגול פסטה. בעזרת חותך ביסקוויטים או כוס מים חותכים מהבצק עיגולים בגודל 3 אינץ'. כפית כפות של המילוי על מרכז מחצית המעגלים ומעל כל מעגל מלא במעגל לא מלא, לחיצה על שחרור כל בועות אוויר לפני איטום הקצוות בקצות האצבעות הרטובות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בסיר קטן מחממים את החמאה על אש בינונית להמסה ומחממים אותה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מבשלים את הקראפי במים הרותחים עד שהם רכים ומבושלים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מסננים את הפסטה והופכים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מזלפים מעל את החמאה המומסת, מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
14
מרדדים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)