רביולי כוכב תירס ברוטב בזיליקום מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי כוכב תירס ברוטב בזיליקום מתוק. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 535 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, בצל, עטיפות wonton, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת תירס ובזיליקום מתוקים, גלידת תירס מתוק בזיליקום, ו שלוש רביולי בזיליקום גבינה.
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עוגיות (3 אינץ)
ממיסים חמאה במחבת סאוט, מוסיפים תירס, פלפל אדום ובצל.
בואו לטגן עד בצל הוא שקוף ותירס שחרר כמה סוכרים שלו.
הוסף 1/2 של עלי בזיליקום וכמה פיתולים של פלפל שחור.
הוסף 1/4 כוס שמנת כבדה ולהפחית בחצי. להפריש להתקרר.
כאשר מגניב, לרסק קצת עם מזלג, מערבבים ריקוטה גבינת שמנת.
מניחים עטיפות wonton למטה (שלושה בכל פעם עובד) ובמרכז של כל אחד, מקום 1/2 מילוי t.
עטיפה חשופה מברשת עם חלמון ביצה, בזהירות במקום עטיפה שנייה על הקצוות העליון בזהירות לאטום, מוודא לצאת כל בועות אוויר.
חותכים עם חותך כוכב, אצבעות עבודה סביב הקצוות כדי לוודא חותם הדוק. מניחים בצד על תבנית אפייה מקומטת וממשיכים להרכיב.
כאשר סיים, להרתיח מים בעדינות להוסיף רביולי כמה בכל פעם, בישול במשך 2 דקות או עד שהם צפים. בזהירות להסיר ולנקז.
לרוטב: במחבת סאוט נקי, להמיס הנותרים 4 כפות חמאה, כאשר נמס, להוסיף בזיליקום שנותר, לטגן עד פריך חמאה הוא פשוט מאוד בראונינג קל.
מוסיפים את השמנת שנותרה ומפחיתים לעיבוי. מלח ופלפל לפי הטעם, מגישים מעל רביולי מיד.