רביולי מחיטה מלאה עם ירקות שום מוקפצים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי חיטה מלאה עם ירקות שום מוקפץ. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רביולי גבינות ® buitoni, שמן זית כתית מעולה, שעועית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי עם קישואים מוקפצים, רביולי סלק עם פטריות מטוגנות, ו ירקות בגריל ורביולי.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שעועית ירוקה, מלח ופלפל; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
להוסיף סקווש; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים עגבניות ושום; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 2 דקות או עד שהירקות רכים. לזרוק פסטה מוכנה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות או עד פסטה הוא חם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.