רביולי מטוגנים ברוטב וודקה
מתכון רביולי פאן מטוגן ברוטב וודקה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. זה מנות ראשונות יש 287 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רוטב פסטה וודקה, שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רביולי מטוגן ברוטב וודקה, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה.
הוראות
ב 6-ליטר תנור הולנדי, חום 4 ליטרים מים רותחים.
תוסיף רביולי. לבשל 3 דקות; ניקוז.
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, חום 1 כף של השמן וחצי חמאה על חום בינוני.
תוסיף חצי מהרביולי המנוקז. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום זהוב.
הסר למגש גדול; לכסות כדי לשמור על חום. חזור עם 1 כף שמן, את שאר החמאה ואת רביולי.
לאותו מחבת, להוסיף הנותרים 1 כף שמן שום. מבשלים מעל חום בינוני 30 עד 60 שניות, ערבוב מדי פעם, עד שום רך. מערבבים עגבניות. מבשלים 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד חם. מערבבים ברוטב פסטה. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב פעם אחת, עד מחומם היטב.