רביולי נודי ברוטב עגבניות
רביולי נודי ברוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, גרידת לימון, מחית עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תרד רביולי Chard שוויצרי על רוטב עגבניות פשוט, צ'ארד שוויצרי רביולי תרד נודי ברוטב עגבניות פשוט מ' הירקות המפוארים של איטליה, ו רביולי תרד עם רוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים חצי הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את התרד 1 כפית מלח. לבשל, ערבוב, עד שלא נשאר נוזל במחבת, על 10 דקות.
מסננים ולחץ על כל הנוזל הנותר מהתרד.
באותו מחבת, לחמם את כף הנותרים של שמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל הנותרים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה, ערבוב. מערבבים את מחית העגבניות, מים, פלפל, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות. מערבבים בחמאה ובזיליקום ומכסים כדי להתחמם.
בינתיים, להביא סיר בינוני של מים מלוחים לרתיחה. בקערה בינונית, לשלב את התרד מבושל, ריקוטה, פרמזן, ביצים, גרידת לימון, אגוז מוסקט, קאיין, וקמח. באמצעות שתי כפות, טיפה כופתאות בגודל אגוז לתוך מים רותחים. לבשל עד המשרד, על 3 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר.
המלצת יין: עגבניות דורשות יין חומצה גבוהה, בעוד תרד ארצי הוא הטוב ביותר עם אחד שיש לו פירות בהירים, לא מסובך. נשמע כמו ברברה, אבל לא אלון בבקשה.