קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

רביולי עגל

רביולי עגל
רביולי עגל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, צנוברים, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט גדולה המוגדרת בחום גבוה בינוני, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים גזר קצוץ, סלרי, בצל, שום וטחון עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים עגל טחון ומבשלים, ערבוב, עד הבשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
ב תבלין נקי / מטחנת קפה, עלה דפנה ריסוק, פתיתי פלפל אדומים, זרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
הוסף תערובת תבלינים למחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים רוטב עגבניות למחבת סאוט. לבשל, ערבוב, עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
שים עטיפה 1 wonton על משטח מקומח קלות, תל 1 כף המילוי במרכז העטיפה, מברשת את הקצוות עם מים. שים עטיפה שנייה על הראשון, לחיצה על סביב המילוי כדי לכפות את האוויר, לאטום את הקצוות היטב, לקצץ את הבצק העודף סביב המילוי עם חותך 2 1/2 אינץ ' או סכין חדה. הפוך רביולי wonton עם העטיפות שנותרו ומילוי באותו אופן, העברת אותם כפי שהם נוצרו למחבת גיליון מפוזר קלות עם עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מביאים קומקום של מים מלוחים רותחים לרתיחה עדינה ובתוכו מבשלים את הרביולי בקבוצות במשך 2 דקות, או עד שהם עולים אל פני השטח ורכים. (אל תתנו למים להרתיח במרץ לאחר רביולי נוספו.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מעבירים את הרביולי כפי שהם מבושלים עם כפית מחוררת למגבת מטבח יבשה או מגבות נייר כדי לנקז ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מחממים תנור ל 200 מעלות F. מברשת אפייה קלה עם שמן זית ולסדר את פרוסות עגבניות שיני שום בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מפזרים עגבניות ושום בשמן זית ומתבלים בקורנית, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
13
טפטוף עם יין לבן. צולים את העגבניות והשום במשך 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
14
מעבירים עגבניות ושום לבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
הוסף מלאי כדי להשיג עקביות הרצוי. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
16
תוסיפי הליפונדה של בזיליקום. רוטב שמור וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
יין הצעה: וילה Antinori קיאנטי
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות משומררוטב עגבניות משומר1קטןגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1גבעול סלרי, קצוץ דקגבעול סלרי, קצוץ דק2חתיכות טופי הית' ברפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה11 כף אורגנו מיובשטימין טרי טחוןטימין טרי טחון2ציפורןשום, טחוןשום, טחון5largesשיני שום, קלופיםשיני שום, קלופים454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצנוברים קלוייםצנוברים קלויים680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף, cored ו חצויעגבניות שזיף, cored ו חצוי1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, עלי טימין, או מרווה סגולה, לקישוטעלי בזיליקום טריים, עלי טימין, או מרווה סגולה, לקישוט4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או ירקות, או מרק משומרציר עוף או ירקות, או מרק משומר301 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )40עטיפות עגול wonton, מופשר אם קפוא ומכוסה רופף עם מגבת נייר לחה כדי למנוע ייבושעטיפות עגול wonton, מופשר אם קפוא ומכוסה רופף עם מגבת נייר לחה כדי למנוע ייבוש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.