רביולי עגל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, צנוברים, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה המוגדרת בחום גבוה בינוני, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים גזר קצוץ, סלרי, בצל, שום וטחון עד שהירקות רכים.
ב תבלין נקי / מטחנת קפה, עלה דפנה ריסוק, פתיתי פלפל אדומים, זרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
הוסף תערובת תבלינים למחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים רוטב עגבניות למחבת סאוט. לבשל, ערבוב, עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
שים עטיפה 1 wonton על משטח מקומח קלות, תל 1 כף המילוי במרכז העטיפה, מברשת את הקצוות עם מים. שים עטיפה שנייה על הראשון, לחיצה על סביב המילוי כדי לכפות את האוויר, לאטום את הקצוות היטב, לקצץ את הבצק העודף סביב המילוי עם חותך 2 1/2 אינץ ' או סכין חדה. הפוך רביולי wonton עם העטיפות שנותרו ומילוי באותו אופן, העברת אותם כפי שהם נוצרו למחבת גיליון מפוזר קלות עם עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
רביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מביאים קומקום של מים מלוחים רותחים לרתיחה עדינה ובתוכו מבשלים את הרביולי בקבוצות במשך 2 דקות, או עד שהם עולים אל פני השטח ורכים. (אל תתנו למים להרתיח במרץ לאחר רביולי נוספו.)
מרכיבים שתצטרך
רביולי
רצועת קליפת לימון אחת
10
מעבירים את הרביולי כפי שהם מבושלים עם כפית מחוררת למגבת מטבח יבשה או מגבות נייר כדי לנקז ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
מחממים תנור ל 200 מעלות F. מברשת אפייה קלה עם שמן זית ולסדר את פרוסות עגבניות שיני שום בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.