רביולי עגל הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 756 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פטרוזיליה, צנוברים, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), רביולי Seabass מ Ischia - - - רביולי All ' Ischitana, ו רביולי נאפוליטני - - - רביולי All ' Napolitana (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת סאוט גדולה המוגדרת בחום גבוה בינוני, מחממים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים גזר קצוץ, סלרי, בצל, שום וטחון עד שהירקות רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים עגל טחון ומבשלים, ערבוב, עד הבשר מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 שקית אטריות ביצים רחבות במיוחד
מים כדי לאפשר
4
ב תבלין נקי / מטחנת קפה, עלה דפנה ריסוק, פתיתי פלפל אדומים, זרעי שומר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזיר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
הוסף תערובת תבלינים למחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים רוטב עגבניות למחבת סאוט. לבשל, ערבוב, עד כמעט כל הנוזל הוא התאדה, במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר
8
שים עטיפה 1 wonton על משטח מקומח קלות, תל 1 כף המילוי במרכז העטיפה, מברשת את הקצוות עם מים. שים עטיפה שנייה על הראשון, לחיצה על סביב המילוי כדי לכפות את האוויר, לאטום את הקצוות היטב, לקצץ את הבצק העודף סביב המילוי עם חותך 2 1/2 אינץ ' או סכין חדה. הפוך רביולי wonton עם העטיפות שנותרו ומילוי באותו אופן, העברת אותם כפי שהם נוצרו למחבת גיליון מפוזר קלות עם עמילן תירס
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מביאים קומקום של מים מלוחים רותחים לרתיחה עדינה ובתוכו מבשלים את הרביולי בקבוצות במשך 2 דקות, או עד שהם עולים אל פני השטח ורכים. (אל תתנו למים להרתיח במרץ לאחר רביולי נוספו.)
מרכיבים שתצטרך
רביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מעבירים את הרביולי כפי שהם מבושלים עם כפית מחוררת למגבת מטבח יבשה או מגבות נייר כדי לנקז ולשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
11
מחממים תנור ל 200 מעלות F. מברשת אפייה קלה עם שמן זית ולסדר את פרוסות עגבניות שיני שום בשכבה אחת.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.