רביולי עם חזיר, שומר ורוטב שיטאקי
רביולי מתכון עם חזיר, שומר, ורוטב שיטאקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. במנה עיקרית זו יש 462 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו אורגנו, מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בשר חזיר ממולא עם רוטב פטריות שיטאקי, חזיר שלוש דרכים: צלעות חזיר בר, נקניקיות שומר-פונטינה, ו Chard שוויצרי עם בייקון ושומר על עוגות פולנטה, ו רביולי חזיר עם לימון וחומץ מאלט רוטב טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים שמן ובצל; מבשלים 6 דקות או עד שקוף.
מוסיפים שומר ו-4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל). לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 8 דקות עד מכרז.
מוסיפים חזיר; מבשלים 4 דקות או עד שכבר לא ורוד. מערבבים ביין; להעלות חום גבוה. לבשל 2-3 דקות או עד התאדה. מערבבים עגבניות מרק עוף; חום נמוך בינוני-נמוך. לכסות ולבשל 30 דקות.
מוסיפים רוזמרין ואורגנו; קוק חשפו 3-5 דקות או עד מחצית הנוזל נספג.
להביא סיר מים לרתיחה; לבשל רביולי 11 דקות או עד אל דנטה.
מוסיפים רוטב ושלושה רבעים גבינה. למעלה עם שאריות גבינה ואורגנו.