קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

רביולי עם קישואים קלויים

רביולי עם קישואים קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל רביולי עם קישואים קלויים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך טרי ופרמזן, קישואים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: רביולי זוקיני, רביולי בקר וקישואים, ו רביולי גבינה עם קישואים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את הקישואים בתבנית אפייה גדולה בשכבה אחת ומטפטף עם השמן, פתיתי צ ' ילי, ו 3 כפות של הפרמזן, ואז מתבלים עם הפלפל והכפית של המלח.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום וצולים במשך 20 דקות, משליכים באמצע, עד רך וזהוב חום. בינתיים, מוסיפים את הרביולי ואת המלח שנותר למים הרותחים. חזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הרביולי מלהידבק. מבשלים את הרביולי במשך 3 דקות אחרי שהם מתחילים לצוף.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים ומניחים בקערה גדולה. לזרוק בעדינות עם קישואים קלויים, חצי פטרוזיליה, וחצי פרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
5
מגישים מיד עם פטרוזיליה ופרמזן הנותרים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto