רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס
רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס הוא מנה עיקרית המגישה 5. מנה אחת מכילה 718 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מ טעם הבית דורש בזיליקום, קמח, גבינת פרמזן ועגבניות משומרות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רביולי עם רוטב עגבניות אלפרדו, רביולי תרד עם רוטב עגבניות, ו רביולי גבינה עם רוטב עגבניות פיקנטי.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מניחים עגבניות בבלנדר, מכסים ומעבדים עד למחית; מוסיפים לתערובת הבצל. מערבבים פנימה את הסוכר החום, עלה הדפנה, הציפורן, הבזיליקום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
בינתיים מבשלים רביולי לפי הוראות החבילה.
מוציאים וזורקים עלה דפנה וציפורן מהרוטב. מנמיכים את האש; מערבבים בהדרגה שמנת.
מסננים רביולי; מעל הרוטב, הגבינה והעירית.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.