רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה
מתכון רביולי ערמונים עם חמאה משוננת מרווה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פרמזן, צלוי, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בגסות את הערמונים. מבשלים את הפנצ ' טה ב 3 כפות חמאה בסיר כבד על חום מתון, ערבוב, עד פריך על הקצוות, על 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, מערבבים, עד הבצל מתרכך.
מוסיף ערמונים ומים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם בחצי. זרוק את השום.
מעבירים את התערובת לקערה ומחית כדי להדביק גס עם מזלג. לקלף חצי מהתפוח ולחתוך מספיק של חצי קלופים לקוביות 1/4 אינץ ' למדוד 3 כפות. השמורה נשארת תפוח לא מסולסל. מערבבים לקוביות, תפוח קלוף לתוך תערובת ערמון עם פרמזן, פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. שים עטיפת טון 1 וון על משטח עבודה, שמירה על העטיפות הנותרות בניילון נצמד, ותל 1 כף קטנה של מילוי במרכז. מברשת קלה את הקצוות של העטיפה עם מים העליון עם עטיפה שנייה, לחיצה על סביב מילוי כדי לכפות את האוויר. לקצץ בצק עודף עם 2 3/4 אינץ ' חותך עוגיות עגול חותם קצוות היטב, לחיצה עליהם יחד עם קצות האצבעות.
להעביר את הרביולי למגבת מטבח יבשה, ולאחר מכן לעשות יותר באותו אופן.
חותכים מספיק מהתפוח unpeeled לקוביות 1/4 אינץ ' כדי למדוד 3 כפות ולזרוק עם מיץ לימון.
מחממים את 4 כפות החמאה הנותרות במחבת כבדה גדולה מעל חום מתון עד שהקצף שוכך והחמאה מתחילה להפוך לחומה. מערבבים מרווה ומבשלים, ערבוב, עד מרווה הוא פריך חמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים רביולי לסיר 6 ליטר של מים רותחים מומלחים, ואז מבשלים ברתיחה איטית, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד במכרז, 3 עד 5 דקות. בזהירות להעביר רביולי עם כפית מחוררת למסננת לנקז. להחליק רביולי לתוך חמאה מרווה לבשל על חום מתון, ערבוב בעדינות, 1 דקה.
מפזרים רביולי עם תפוח לא מצופה ועונה עם פלפל.;
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto