קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין

רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי ערמונים עם חמאה משחימים ותימין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 790 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, ערמונים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הערמונים ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה חסינת חום. מיקרוגל עד שהמים חמים והערמונים התרככו, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מסננים את הערמונים (שמירה על הנוזל) ומניחים בקערה של מעבד מזון. להתמזג עם 1 כף של הנוזל השמור עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות של פרמזן, ריקוטה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה לחלוטין. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
פרמזןפרמזן
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
4
הוסף 1 ביצה תערובת עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
5
מעבירים לקערת ערבוב ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (זה צריך להיות טעם של מי ים).
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
בעוד המים מגיעים לרתיחה, טופס רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
8
לטאטא את הביצה הנותרת בקערה קטנה עם 1/2 כפית מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מקום 5 עורות wonton על משטח עבודה מקומח קלות.
10
מברישים את עורות וונטון עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
11
מניחים כף מפולס של מילוי ערמון במרכז כל עור וונטון.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
12
מקום 5 עורות wonton יותר ישירות על גבי. השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ בעדינות את העורות יחד. השתמש עוגייה עגולה 2 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט טבול קלות בקמח לחתוך סביב המילוי.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים
עוגיותעוגיות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
13
מעבירים את רביולי מלא על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף ומכסים במגבת נייר לחה מעט. הפוך 15 רביולי נוסף עם עורות wonton הנותרים ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
14
ברגע שכל הרביולים נעשים, להפוך את רוטב החמאה החום.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
רוטברוטב
15
מניחים את החמאה, שום וקורנית במחבת סאוט גדולה, ישר צדדית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
שוםשום
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
לחמם על חום בינוני עד החמאה מתחילה בועה וקצף, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם. המשך בישול עד הקצף שוכך כתמים חומים מתחילים להופיע, 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לכבות את החום לכסות עם מכסה כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
17
בקבוצות, מוסיפים את הרביולי אחד בכל פעם למים הרותחים, ערבוב אחרי כל תוספת. מבשלים עד רביולי לצוף למעלה, על 2 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר מהמים ולהוסיף לחמאה השחומה; זה בסדר אם כמה מי פסטה מקבל ברוטב. זרוק את הרביולי לרוטב. המשך עם הרביולי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
רביולירביולי
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
18
כדי לשרת, להסיר את ענפי הקורנית ושום מן הרוטב, שמירה על הקורנית. מחלקים את רביולי ורוטב בין 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
טימיןטימין
רביולירביולי
שוםשום
רוטברוטב
19
מפזרים את הגבינה הנותרים עלי קורנית פריכים. אם תרצה, לטפטף קלות עם חומץ בלסמי. השתמש מקלף לגלח דק ערמונים שלמים על כל המנה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
טימיןטימין
ערמוניםערמונים
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto