רביולי ערמונים עם חמאה שחומה ותימין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רביולי ערמונים עם חמאה משחימים ותימין. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 790 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, ערמונים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הערמונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד מריר-קרמל עם ערמונים מאובקים זהב כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, רביולי ערמונים עם חמאה משומנת מרווה, ו רביולי חמאה מרווה ושחמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הערמונים ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה חסינת חום. מיקרוגל עד שהמים חמים והערמונים התרככו, כ -3 דקות.
מסננים את הערמונים (שמירה על הנוזל) ומניחים בקערה של מעבד מזון. להתמזג עם 1 כף של הנוזל השמור עד הקרקע דק.
מוסיפים 1 1/2 כוסות של פרמזן, ריקוטה וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה לחלוטין. טעם לתיבול ולהתאים עם מלח ופלפל נוספים במידת הצורך.
הוסף 1 ביצה תערובת עד בשילוב טוב.
מעבירים לקערת ערבוב ושמורה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (זה צריך להיות טעם של מי ים).
בעוד המים מגיעים לרתיחה, טופס רביולי.
לטאטא את הביצה הנותרת בקערה קטנה עם 1/2 כפית מים.
מקום 5 עורות wonton על משטח עבודה מקומח קלות.
מברישים את עורות וונטון עם שטיפת הביצים.
מניחים כף מפולס של מילוי ערמון במרכז כל עור וונטון.
מקום 5 עורות wonton יותר ישירות על גבי. השתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ בעדינות את העורות יחד. השתמש עוגייה עגולה 2 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט טבול קלות בקמח לחתוך סביב המילוי.
מעבירים את רביולי מלא על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף ומכסים במגבת נייר לחה מעט. הפוך 15 רביולי נוסף עם עורות wonton הנותרים ומילוי.
ברגע שכל הרביולים נעשים, להפוך את רוטב החמאה החום.
מניחים את החמאה, שום וקורנית במחבת סאוט גדולה, ישר צדדית.
לחמם על חום בינוני עד החמאה מתחילה בועה וקצף, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם. המשך בישול עד הקצף שוכך כתמים חומים מתחילים להופיע, 1 עד 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לכבות את החום לכסות עם מכסה כדי להתחמם בזמן שאתה מבשל את רביולי.
בקבוצות, מוסיפים את הרביולי אחד בכל פעם למים הרותחים, ערבוב אחרי כל תוספת. מבשלים עד רביולי לצוף למעלה, על 2 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר מהמים ולהוסיף לחמאה השחומה; זה בסדר אם כמה מי פסטה מקבל ברוטב. זרוק את הרביולי לרוטב. המשך עם הרביולי הנותרים.
כדי לשרת, להסיר את ענפי הקורנית ושום מן הרוטב, שמירה על הקורנית. מחלקים את רביולי ורוטב בין 4 צלחות.
מפזרים את הגבינה הנותרים עלי קורנית פריכים. אם תרצה, לטפטף קלות עם חומץ בלסמי. השתמש מקלף לגלח דק ערמונים שלמים על כל המנה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto