קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

רביולי פטריות בר עם חצילים וגבינת עיזים

רביולי פטריות בר עם חצילים וגבינת עיזים
גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, לעגבניות גפן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה מעולה. נסו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles, פטריות בר וחביתות גבינת עיזים, ו פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר מים על הכיריים כדי להרתיח פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
חתוך חצי מהעור מהחציל. השארת קצת עור על יוסיף צבע ומרקם לצלחת. חצילים קטנים, המשרד הם לא מרירים מדי וכאשר הם המשרד, הם לא לספוג כמה שיותר שמן, אז הם לא צריכים להיות מלוחים ולחץ. עם זאת, אם אתה משאיר את כל העור, במיוחד כאשר אתה משתמש חצילים תינוק, העור גובר על הטעם של הבשר ואת המרקם קשה מדי בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
3
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
חותכים את החצילים לחתיכות בגודל ביס 1-inch-by-1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
להוסיף 2 סיבובים של שמן זית כתית נוספת למחבת, השום והחציל. הסתובבי וזרקי את החצילים ותבשלי אותם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
תן לו חום קלות בקצוות, על 5 דקות, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל.
7
מוסיפים מלח ורביולי למי הפסטה ומבשלים לכיווני החבילה, כ 5 או 6 דקות, עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
רביולירביולי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בעוד הפסטה מבשלת, קוביית עגבניות ומוסיפה אותם לחציל הבישול. להתאים תיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מסננים פסטה מבושלת וצלחת בנפרד או על מגש. למעלה עם חצילים ועגבניות וכל בזיליקום וגבינה. אם אתה צלחת בנפרד, להשתמש 1/4 של בזיליקום ו 2 אונקיות של גבינה, מתפורר, לכל חלק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.