רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולחת
רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולח עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם בזיליקום, עטיפות טון וון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה וגבינת פרמזן מגולחת, ו רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי.
הוראות
1
כדי להכין רביולי, חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים פטריות, כרישה ושאלות; מבשלים 3 דקות. מערבבים ביין ועירית. להפחית את החום; מבשלים 7 דקות או עד הנוזל הוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
עבודה עם עטיפת טון 1 וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על תערובת פטריות 2 כפיות למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4
5
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קורנפלור. להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; להוסיף חצי רביולי (לכסות את שאר רביולי עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש). מבשלים 5 דקות או עד שנעשה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
רביולי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר רביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
כדי להכין רוטב, מניחים חצאי עגבניות, צדי עור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; שטוחים ביד. צלייה 3 דקות או עד מושחר; לקלף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
9
חום 1 כף שמן בסיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.