רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולחת
רביולי פטריות עם רוטב עגבניות צלוי וגבינת פרמזן מגולח עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם בזיליקום, עטיפות טון וון, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: רביולי פטריות עם פרמזן-רוטב צ'ייב, אספרגוס קלוי עם ביצה עלומה וגבינת פרמזן מגולחת, ו רביולי פריך מהיר עם רוטב עגבניות קלוי.
הוראות
כדי להכין רביולי, חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, כרישה ושאלות; מבשלים 3 דקות. מערבבים ביין ועירית. להפחית את החום; מבשלים 7 דקות או עד הנוזל הוא התאדה.
עבודה עם עטיפת טון 1 וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש), כפית על תערובת פטריות 2 כפיות למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד עם מזלג לאטום, ויצרו משולש.
מניחים רביולי על תבנית אפייה גדולה מפוזרת עם קורנפלור. להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול; להוסיף חצי רביולי (לכסות את שאר רביולי עם מגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש). מבשלים 5 דקות או עד שנעשה (לא להרתיח).
הסר רביולי עם כפית מחוררת. תתחמם. חזור על הליך עם רביולי שנותר.
כדי להכין רוטב, מניחים חצאי עגבניות, צדי עור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; שטוחים ביד. צלייה 3 דקות או עד מושחר; לקלף.
חום 1 כף שמן בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות. מערבבים עגבניות, מיץ עגבניות, בזיליקום; מביאים לרתיחה.
מניחים תערובת עגבניות בבלנדר או מעבד מזון, ולעבד 1 דקה או עד חלקה. כף מעל רביולי, למעלה עם גבינה.
מקשטים עם זרדים צ ' ייב, אם תרצה.